GLUMICA PORUČILA NEODGOVORNIMA

Glumica se razbesnela:"Ne budi gu****, nosi prokletu masku!" (FOTO)

Oskarovka Šarliz Teron uputila oštru kritiku svima onima koji olako shvataju pandemiju korona virusa i ne poštuju mere zaštite.

Celebrities
Autor:
Glumica se razbesnela:"Ne budi gu****, nosi prokletu masku!" (FOTO)
Foto: Profimedia

Šarliz Teron je u nekoliko navrata, kao i mnoge njene kolege i koleginice, poput Dženifer Aniston, apelovala da su mere prevencije protiv visusa Covid 19, poput nošenja zaštitne maske i držanja socijane distance od ogromnog značaja, kako bi se sprečilo rapidno širenje zaraze, kakvo imamo upravi u SAD-u.

Širenje svesnosti o tome koliko je korona virus zapravo opasan nije do sada dalo dobre rezultate, bar ako je sudeći po brojkama, jer Amerika je pre samo nekoliko dana dostigla neverovatnu cifru od 65.000 obolelih u jednom danu!

Verovatno izrevoltirana takvim ponašanjem, glumica se kratko, ali veoma jasno i decidno obratila preko svog Instagram naloga i svima jednim heštegom poručila "da ne budu gu**** i da nose proklete maske!"(Don t be an ass, wear a damn mask)

Šarliz nije dodatno pojašnjavala ovaj svoj post, ali mislimo da mu pojašnjenje nije ni potrebno.

Glumica je post objavila ispod slike na kojoj nosi masku sa cvetićima i ima veoma oštar i ozbiljan pogled. Objava je za nepunih pola sata dobila skoro 150.000 lajkova. Bilo bi dobro kada bi ti isti ljudi koji lajkuju, zaista i stavili "prokletu" masku.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs