knjiga otkriva

Isplivali novi detalji o narušenom odnosu jetrva: Megan je izgubila živce, vikala je zbog ovoga!

Osoblje dvora voli da priča, iako to ne bi trebalo. A njih je tamo puno. I uvek se nađe neka ptičica, kaže autor knjige

Celebrities
11:16h Autor:
Isplivali novi detalji o narušenom odnosu jetrva: Megan je izgubila živce, vikala je zbog ovoga!
Foto: Profimedia

Knjiga "Intimni memoari od kraljice Meri do Megan Markl", autora Toma Kvina prikazuje zbivanja na kraljevskom dvoru i razotkriva sve detalje o narušenom odnosu koji se krije iza zatvorenih vrata palate.

Megan i princ Hari nisu u dobrim odnosima s princom Vilijamom i Kejt Midlton, a bivša glumica je imala nekoliko besnih ispada na osoblje u dvoru, tvrdi autor serijala knjiga o britanskoj porodici.

Gospodin Quinn je u životu napisao 90-ak knjiga, a polovina je o palati.

"Megan i Hari su živeli odvojeni od ostatka porodice, u pet puta manje kvadrata nego Vilijam i Kejt. Zbog toga se bivša glumica osećala kao gost na dvoru i da tu ne pripada. Imala je osećaj da nikad neće dobiti poštovanje i tretman koji uživa Kejt", piše u jednom odlomku knjige.

Megan i dalje ide sama protiv svih: Optužila kraljevsku porodicu da je nisu štitili tokom trudnoće!

foto: Profimedia

Dok su živeli u Velikoj Britaniji, braća i njihove supruge često su se družili. Pa nešto manje često. Pa skoro nikako. A tome je, navodno, prethodio jedan incident.

Naime, jedne večeri Megan je izgubila živce i počela je da viče na jednu članicu osoblja Vojvotkinje od Kembridža.

"Megan je tražila od posluge da uradi nešto za nju. Rekli su joj da neće jer oni rade za Kejt. Tako ide protokol na dvoru. Svi imaju svoje osoblje. Ali Megan je potpuno izgubila živce i počela da viče. Urlala je da je ona deo dvora i da zaslužuje poštovanje. Tad je trajno narušen odnos između jetrva. Kejt nije mogla da veruje, imala je suze u očima, ona nije navikla na takve ispade. Hari i Vilijam su samo gledali. Kasnije su pokušali da izglade situaciju, ali, evo, vidite koliko su bili uspešni u tome", ironično piše autor Quinn.

Ovako kraljica Elizabeta održava vitalnost i zdravlje: Jede samo sezonsko voće i povrće, čokoladu tamani!

foto: Profimedia

Međutim, nije Kejt bila najveći problem Megan na dvoru. Daleko od toga.

Britanski tabloidi navode kako je Megan smatrala da ju je najviše izdala kraljica Elizabeta II (95).

Kad su se upoznale, Megan se oduševila jednostavnošću, vitalnošću i stavom kraljice. Bilo joj je teško da se prilagodi kraljevskim pravilima. To je bio potpuno nov život za nju.

" Na početku joj nisu smetali novinarski članci. S obzirom na to da je glumica navikla je da je njen život pod lupom javnosti. Ali nije znala da je ovo neki potpuno drugi nivo. Verovala je kako će je kraljica zaštititi, ali kad je pokrenula tužbe protiv medija, nije naišla na njenu podršku.

Najgorče suze Erika Kleptona, koje lede krv u žilama: Da li ćeš znati moje ime ako te sretnem u raju? (FOTO/VIDEO)

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs