treća sreća

Pamela Anderson se udala po peti put: Sudbonosno da izgovorila je 22 godina starijem filmskom producentu!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je holivudska glumica stlaa na ludi kamen

Celebrities
Autor:
Pamela Anderson se udala po peti put: Sudbonosno da izgovorila je 22 godina starijem filmskom producentu!
Foto: Profimedia

Pamela Anderson (52) udala se po pet put, ovoga puta za filmskog producenta Džona Pitersa (74), a venčanje je održano u ponedeljak na intimnoj ceremoniji u Malibuu.

Atraktivna plavuša, zvezda serije "Čuvari plaže" se sa svojim izabranikom zabavljala 1989. godine, a vezu su nedavno obnovili.

"Oni pripadaju zajedno. Divna holivudska romansa", rekao je izvor blizak

paru.

Pamela Anderson puni 51 godinu: Posle brojnih ispada i operacija, ponovo izgleda kao devojčica! (FOTO)

foto: Profimedia

Peters kaže da je mogao imati sve devojke koje je hteo, ali želeo je samo i jedino Pamelu. Peters je potvrdio da su se on i Pamela venčali nakon nekoliko meseci veze.

Na venčanju su bila prisutna i njihova deca.

"Oduvek sam hteo samo nju, iako sam mogao imati svaku. Ona me izluđuje na pozitivan način. Ona je puno više od onoga što vidite, inače je ne bih toliko voleo. Ona me inspiriše. Štitim je i tretiram je onako kako ona to zaslužuje", rekao je Peters.

Puče tikva: Pamela Anderson ostavila 19 godina mlađeg fudbalera!

foto: Profimedia

Da podsetimo, Pamela je ranije bila u braku sa Tomijem Lijem, Kidom Rokom i Rikom Salomonom, za kojeg se udavala dva puta. Producent filma "Zvezda je rođena" takođe je bio četiri puta u braku, a bio je i u dugogodišnjoj vezi s Barbrom Strejsend.

"Volim ga puno. Razumemo se i poštujemo jedno drugo. Volimo se bezuslovno. Ja sam srećna žena. Ovo je dokaz da Bog ima plan", rekla je Pamela.

Uprkos tome što su bili razdvojeni više od trideset godina, par je kazao da su oduvek koketirali jedno s drugim. Veza Pamele i Džona ponovo je započela prošle godine kada je glumica stavila tačku na vezu sa fudbalerom Adilom Ramijem, prenose američki mediji.

Ikona devedesetih izgleda bolje nego ikad: Pamela Anderson oduševila izgledom!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs