Slave

Vilijam i Kejt su presrećni što su Megan i Hari napustili zemlju: Niko na dvoru nije voleo novu snajku! (FOTO)

Sada je opet mir u Bakingemskoj palati

Šuška se
Autor:
Vilijam i Kejt su presrećni što su Megan i Hari napustili zemlju: Niko na dvoru nije voleo novu snajku! (FOTO)
Foto: Profimedia

"Princ Vilijam i Kejt su tako srećni što su Megan i Hari napustili zemlju," kaže dobro obavešten izvor za sajt Radar Online.

Izgleda da niko nije plakao za Megan i Hari kada su otišli.

"Oni su mnogo srećni što je Megan otišla," kaže izvor i dodajte da niko sa dvora neće to priznati niti će reći nešto negativno o Megan.

"Oni ne vole Megan i sada sigurno slave zbog njenog odlaska," ubeđen je izvor.

Dok su Kejt i Vilijam bili gosti prve dobrotvorne večere na dvoru, Megan je fotografisana u šetnji sa Arčijem i psima u Kanadi. Za to vreme princ Hari je bio u avionu spreman da sleti u Kanadu.

Problemi su nastali kada je Hari prvi put predstavio Megan porodici. Princ Vilijam je tada upozorio brata da ne započinje ništa ozbiljno sa glumicom, pogotovo ne tako brzo, ali Hari ga nije slušao.

Prvi veliki incident između Kejt i Megan desio se ubrzo nakon Arčijevog rođenja 2019. godine. Naime, kada su Kejt i Vilijam došli prvi put da vide Arčija, ubrzo nakon rođenja, Megan je rekla kako "ne želi nikakav savet od Kejt", vojvotkinji iza leđa. Svedoci tvrde kako joj je Kejt samo dala savet o oblačenju i presvlačenju bebe, ali Megan jednostavno nije želela to da čuje.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs