saznajte

Prijatelj Megan Markl otkrio detalje o iznenadnoj odluci: Duša joj je bila slomljena, ovo je presudilo!

Izvor blizak kraljevskoj porodici otkrio britanskim medijima šta se krilo iza odluke vojvode i vojvotkinje od Saseksa da započnu samostalan život

Celebrities
18:00h Autor:
Prijatelj Megan Markl otkrio detalje o iznenadnoj odluci: Duša joj je bila slomljena, ovo je presudilo!
Foto: Profimedia

Interesovanje medija o detaljima iz britanske kraljevske porodice ne jenjava iako je kraljcia Elizabeta II podržala princa Harija i Megan Markl u odluci da odstupe iz svih kraljevskih dužnosti.

Brojne pikanterije izlaze na površinu, a u tome im naročito pomažu bliski prijatelji vojvode i vojvotkinje od Saseksa, koji su za javnost otkrili neke sočne detalje, verovatno u potrazi za boljom zaradom.

"Megan Markl je konačno srećna jer prvi put nakon godinu i po dana braka i ulaska u kraljevsku porodicu, ne mora da traži od nikoga dozvolu da nešto uradi", otkrio je njen bliski prijatelj za DailyMail i dodao:

"Megan se osećala kao u klopci, želela je da pobegne jer ju je život sa postavljenim granicama kraljevske porodice uništavao", otkrio je prijatelj nakon što su još prošle srede vojvoda i vojvotkinja od Saseksa na svom Instagramu objavili da napuštaju kraljevsku porodicu.

Megan se trenutno nalazi u Kanadi, zajedno s osmomesečnim sinom Arčijem, dok princ Hari još uvek pokušava izvuče situaciju od totalne katastrofe.

Vojvotkinja se time ne zamara, snimljena je nasmejana kako sama upravlja automobilom, a posetila je već i dva centra i porazgovarala sa ženama iz raznih verskih i etničkih grupa o njihovim pravima.

Razvukao osmeh: Princ Hari uslikan prvi put u javnosti nakon drame! (FOTO)

foto: Profimedia

Izvor blizak Megan Markl otkrio je kako ona napokon može 'normalno da diše otkako je napustila London i kraljevsku porodicu, kao i da je sada ponovo u svoje ruke primila kormilo svog života.

Osim toga, rekao je kako se Megan požalila bliskim prijateljima koliko je bila nesrećna, te da nije želela u takvom toksičnom okruženju odrasta njihov osmomesečni sin Arči. Navodno je upravo on bio jedan od glavnih razloga što su odlučili da napuste kraljevsku porodicu i Frogmore Cottage.

'Rekla nam je kako joj je duša slomljena i da je odluka o odlasku bila stvar života ili smrti, što je značilo da će njena duša umreti nastavi li tamo da živi. Osećala je i da ne može biti majka kakvu Arči zaslužuje ako nije iskrena prema sebi i zbog svega toga je znala da ne može ostati u kraljevskoj porodici.

"Arči joj je najvažniji, stoga ju je bilo strah da on ne oseti stres i teskobu, jednostavno je znala da to toksično okruženje, prepuno napetosti i frustracija, jednostavno nije idealan odabir za njegovo odrastanje', otkrio je bliski prijatelj.

Nakon što im je kraljica Elizabeta II dala dozvolu da mogu živeti između Velike Britanije i Severne Amerike, prema rečima tog izvora, Megan je konačno odahnula i počela da radi stvari koje su je činile srećnom.

Niko više nema ni njegov broj telefona: Evo kada je Hari prelomio i odlučio da sve svoje prijatelje izbaci iz života!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs