dan d

Završen krizni sastanak o aferi Megzit: Kraljica Elizabeta II podržala Harija i Megan, ali traži ovo!

Afera Megzit koja danima trese Veliku Britaniju, ali i ceo svet dobila je danas epilog na kriznom sastanku

Celebrities
Autor:
Završen krizni sastanak o aferi Megzit: Kraljica Elizabeta II podržala Harija i Megan, ali traži ovo!
Foto: Profimedia

Krizni sastanak na imanju kraljice Elizabete II u Sandringhamu na kojem se odlučivalo o sudbini princa Harija (35) i Megan Markl (38) trajao je nekoliko sati.

Princ Hari, princ Vilijam i princ Čarls snimljeni su kako napuštaju vrh u odvojenim automobilima nakon pregovora sa Njenim Veličanstvom.

Vojvoda od Saseksa suočio se sa kraljicom Elizabetom II, princom Čarlsom i princom Vilijamom, prvi put otkako je u dogovoru sa Megan odustao od viših kraljevskih dužnosti.

O ishodu razgovora javnosti se obratila sama kraljica Elizabeta II (93).

Kako su zaratile Kejt i Megan: Jetrve 6 meseci nisu razmenile ni reč!

"Danas je moja porodica imala vrlo konstruktivne diskusije o budućnosti mog unuka i njegove porodice. Moja porodica i ja u potpunosti podržavamo njihovu želju za stvaranjem novog života kao mlade porodice. Iako bismo im želeli da ostanu sa nama kao stalni članovi kraljevske porodice, poštujemo i razumemo njihovu želju da žive samostalnijim životom, a da pri tom ostanu deo moje porodice. Hari i Megan su jasno stavili do znanja da u svom novom životu odriču pomoći kraljevske porodice. Stoga je dogovoreno da će nastupiti prelazni period u kojem će provoditi vreme u Kanadi i Velikoj Britaniji. Ovo su složena pitanja koja moja porodica treba da razreši i ima još posla koji treba obaviti, ali tražila sam da konačne odluke budu donete u narednim danima", stoji u službenoj objavi kraljice Elizabete II.

Megan je odlučila da ode, i ništa je drugo ne zanima - ni šta Hari misli: Ostao da se sam bori sa skandalom i porodicom!

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs