nije mogla da preboli

Nismo bili sveci, ali mi jeste bio najveći prijatelj: Neda Arnerić je ovako govorila o svom suprugu!

Glumica na večni počinak otišla godinu dana nakon supruga

Celebrities 14.01.2020. - 10:05h Autor: Stil / Večernje novosti
Foto: Kurir / Stefan Jokić, Damir Dervišagić

Neda Arnerić preminula je u svom stanu u 67. godini, nešto više od godinu dana nakon smrti supruga, doktora Milorada Mešterovića, sa kojim je bila u braku tri i po decenije.

 

On je preminuo krajem 2018. godine posle duge i teške borbe sa rakom, što je glumica veoma teško podnela.

"Bilo je tu raznih čudesa, nismo bili sveci, ali mi je najveći prijatelj. On je meni sve, sin, brat, muž, tata, ljubavnik i prijatelj. Toliko sam srećna što smo izgurali zajedno" iskreno je jednom prilikom istakla glumica. 

Neda je u intervjuima često isticala koliku ljubav gaji prema svom suprugu, a njegovu smrt nikada nije mogla da preboli.

"Treba da voli pozorište, da voli knjige i da je malo jači od mene, to jest da je moćniji. Da me vodi kroz život, kao što je bio moj Mile" govorila je glumica.

Pre njega bila je u braku sa dve poznate ličnosti: rediteljem Dejanom Karaklajićem i glumcem Radetom Markovićem.

Nakon što je početkom 2019. godine pokušala da izvrši samoubistvo, njen prvi suprug Dejan Karaklajić otkrio je da ga je slavna glumica zvala tri dana pre tragičnog događaja i tražila mu ulogu.
 


"Pričali smo o njenom pokojnom mužu Miloradu Meštroviću. Poznavao sam ga, mnogo su se voleli, bili su zajedno 35 godina. Bio je dobar čovek. Nije mogla da preboli njegovu smrt", rekao je Karaklajić.

"Rekla je da sada mora da radi, i pitala me da li imam ulogu za nju. Obećao sam joj da ćemo naći nešto jer planiram da počnem da radim na novoj TV seriji", dodao je on, a preneli tada beogradski mediji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...