prekršili tradiciju!

Megan i princ Hari kod misterioznog milionera za Božić: Evo zbog kakvog luksuza su izneverili kraljicu Elizabetu! (FOTO)

Odmor provode u Kanadi

Celebrities
10:07h Autor:
Megan i princ Hari kod misterioznog milionera za Božić: Evo zbog kakvog luksuza su izneverili kraljicu Elizabetu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Vojvoda od Saseksa, princ Hari, i njegova supruga Megan Markl Božićne praznike provode daleko od ostalih članova kraljevske porodice. Zapravo, odmor od 6 nedelja sa naslednikom Arčijem provode u Kanadi, a sada je otkriveno da su odseli u luksuznoj palati od 14 miliona dolara, koja je u vlasništvu javnosti nepoznatog milionera.

Njima društvo pravi i majka glumice, Doria Regland na jednom od najidiličnih mesta na ostrvu Vankuver.

1 / 4 Foto: Profimedia

Imanje sa 8 spavaćih soba ima 2 plaže i pogled na poluostrvo koje se prostire na 4 ara pripadajuće površine, a okruženi su jakim obezbeđenjem.

Unutar glavne kuće nalazi se svečana trpezarija, obložena kancelarija sa kaminom, velika dvospratna dnevna soba koja s otvara u kuhinju sa pećnicom za picu, igraonica sa "mokrim" šankom, prostorija za gledanje televizije ili kućnog bioskopa i prostorija za degustaciju vina.

1 / 4 Foto: Profimedia

Luksuznu palatu je inače 2012. godine za 14,1 milion američkih dolara kupio bogataš i biznismen koji je želeo da ostane misteriozan.

foto: Profimedia

Podsetimo, kraljica Elizabeta je jako razočarana ovakvom odlukom, budući da kraljevska tradicija nalaže niz zajedničkih okupljanja svih članova porodice oko i za vreme božićnih praznika. Megan i Hari su, ipak, odlučili da se osame i uživaju sami ne mareći previše za posledice.

Kraljica Elizabeta uvodi sankcije: Neće više da toleriše Megan i Kejt! (FOTO)

foto: EPA / Andy Rain / Will Oliver
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs