svet na nogama

Zaboleće! Kraljica Elizabeta se konačno izjasnila povodom prekršaja Megan i Harija za Božić! (FOTO)

Duboko razočarana

Lifestyle
14:02h Autor:
Zaboleće! Kraljica Elizabeta se konačno izjasnila povodom prekršaja Megan i Harija za Božić! (FOTO)
Foto: Profimedia, EPA / Nic Bothma

Britanska kraljevska porodica itekako drži do tradicije i ustaljenih običaja koji važe za praznike i to podjednako za sve članove porodice. Na čelu sa kraljicom Elizabetom II počinju sve svečanosti, a princ Hari sa svojom suprugom Megan Markl prekršili su jedno od glavnih pravila kraljevstva.

Zanosna glumica već važi za kontroverznu ličnost u svetskim medijima, a odluka da Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa Božić provedu daleko od britanskog dvora, zadala je težak udarac ostalim pripadnicima plave krvi.

Kraljica Elizabeta suptilno je dala svoj komentar na nedolično ponašanje.

Naime, na zvaničnom profilu Princa Vilijama i Kejt Midlton Instagrama osvanula je fotografija na kojoj je "glava porodice" pozirala sa veoma ozbiljnim izrazom lica, kako su neki komentarisali kojim je nedvosmisleno izrazila ljutnju.

Ono što je ostavilo još jači utisak je to da se ona slikala ispred božićne jelke, u svečanom duhu sa fotografijama članova kraljevske porodice na stolu ispred nje. Međutim, ovde nije bilo dobro poznatih lica Megan i Harija, kao ni njihovog naslednika.

Ona se ovim putem obratila svojim pratiocima i sugrađanima želeći da čestita praznike, a sve je deo tradicije ustoličene davne 1932. godine kada je prva čestitka kraljičinog dede Džordža V. emitovana putem radija.

Ovo je ponovno potaklo glasine o raskolu među pripadnicima kraljevske porodice. Mnogi smatraju da ovo nije slučajnost i da je tim činom kraljica otkrila koliko su ju duboko princ i bivša glumica razočarali.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs