Liberalna shvatanja

Ana Sević iskreno o odnosu sa Darkom Lazićem: Neka ga ljube druge, važno je da zarađuje!

Radimo isti posao i apsolutno se razumemo. Dešavalo mi se da posle nastupa ostanem i sat duže samo da bi se slikala i pričala sa publikom. Bilo bi strašno da imam nekog ko me ne razume - kaže mlada pevačica
Celebrities
11:54h Autor:
Ana Sević iskreno o odnosu sa Darkom Lazićem: Neka ga ljube druge, važno je da zarađuje!
Foto: Facebook / Ana Sevic

Mladi pevač i pobednik jedne od sezona muzičkog takmičenja Zvezde Granda, Darko Lazić, peva skoro bez slobodnog dana. Osim zbog glasa Darko je fanove stekao i zbog slobodnog i neposrednog ponašanja.

Njemu nije strano ni da peva ležeći na podu dok ga zasipaju novcem. Takođe, Darka opsedaju i devojke bez obzira na to što je oženjen koleginicom Anom Sević.

A zašto je Ana Sević odlučila da izvadi silikone iz grudi, saznajte OVDE - Zdravstveni problemi!

Međutim, suprotno očekivanjima gospođa Lazić ne zamera suprugu ništa, pa čak ni poljupce sa ženskim fanovima, jer smatra da bi odbojnim stavom ugrozio svoj posao:

"Ma neka ga ljube, važno je da radi i zaradi", kaže Ana i nastavlja: "Radimo isti posao i apsolutno se razumemo. Dešavalo mi se da posle nastupa ostanem i sat duže samo da bi se slikala i pričala sa publikom. Bilo bi strašno da imam nekog ko me ne razume. To je sve deo posla i pokazatelj da te narod ceni".

Ana tvrdi da veruje svom suprugu:

OVDE saznajte kojih 10 ženskih osobina muškarci obožavaju - Nijedan ne može da odoli!

"Verujem mu, kao i on meni. Darko je često odsutan od kuće zbog nastupa, ali ubeđena sam da ne prelazi granicu preko koje dalje ne može" - kaže mlada mama Ana, ali ipak postoje situacije kada je zabrinuta:

"Kad Darko ode negde, najvažnije mi je da se vrati živ i zdrav, jer od kada sam sa kolegama doživela saobraćajnu nesreću, plašim se vožnje" - zaključuje pevačica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs