Bizarni trend

Zovu me vanzemaljac: Devojka (25) nakon 6 operacija i spavanja u korsetu!(FOTO)

Iako je svesna da nošenjem korseta čak 23 sata dnevno ugrožava zdravlje, Aleira je spremna na sve da bi postigla svoj cilj
Lifestyle
20:30h Autor:
Zovu me vanzemaljac: Devojka (25) nakon 6 operacija i spavanja u korsetu!(FOTO)
Foto: Twitter / Aleira Avendano

Dvadesetpetogodišnja Aleira Avendano zacrtala je cilj da obim njenog struka bude 50 centimetara i, verovali ili ne, u tome je uspela!

Izobličeni: Poznati koji su pravi primer drastično lošeg starenja! (FOTO)

Svoj cilj ostvarila je tako što je godinama nosila korset čak 23 sata dnevno, a iako je svesna rizika po zdravlje pod koji samu sebe stavlja, Aleira je toliko zavolela korsete, da ih naziva svojom drugom kožom.

Zbog ekstremno uskog struka i ekstremno velikih grudi, ona privlači pažnju gde god da se pojavi i u tome uživa.

"Ljudi prestaju da rade ono što su u tom trenutku radili i bulje u mene. Dobacuju mi na ulici, verovatno zato što ne mogu da veruju da je moja figura stvarna", priča Aleira i objašnjava kako joj je bilo kad je tek počela sa nošenjem korseta.

"Trebalo mi je neko vreme da se naviknem na njih, bilo je grozno i neudobno. Ali, posle nekog vremena, to mi je postalo neophodno, ne mogu da zamislim da ne nosim korset. Ja volim pritisak, stezanje korseta mi ni malo ne smeta", objasnila je ona.

Da bi održala svoju neobičnu liniju, Aleira uz korsete praktikuje i zdravu ishranu i vežbanje.

"Jedem male porcije, uglavnom belanca, ananas, dosta voća i malo mesa. Svaki dan radim trbušnjake, dižem tegove i sve vežbe koje su potrebne da bih bila u formi", ispričala je Aleira. Međutim, osim struka, ona nije bila zadovoljna ni drugim delovima tela, pa se podvrgla estetskim korekcijama:

"Ne krijem da sam operisala nos i grudi tri puta, da imam silikonske implante u zadnjici, a išla sam i na liposukciju", otkrila je Aleira. Ona dodaje i da osim pozitivnih komentara i pažnje koju dobija, često dobija i negativne kritike i bizarna poređenja.

Vežba bez pokreta koja zateže svaki mišić: Najbrži put do izvajanog tela! (FOTO)

"Kažu mi da sam se previše operisala, da nemam rebra i da sam muškarac. Neki čak kažu da sam vanzemaljac i transseksualac, ali to nije istina. Ovo je najbolja stvar koja mi se dogodila u životu", istakla je ona.

Aleira kaže da je njena najveća ambicija da postane poznata po svom struku, ali i celom telu i samom obliku figure.

"Osim što imam mali struk, želim da me smatraju seksepilnom", kaže ona.

Ali, njen lekar se plaši da će ovako ekstremno nošenje korseta u jednom trenutku stvoriti velike probleme i da je čudo kako joj se do sada ništa nije dogodilo sa zdravljem.

Želja za veštačkom lepotom joj je uništila život - Ona ne može da zatvori oči, ali nema nazad! (FOTO)

"Po mom mišljenju, trebalo bi da prestane sa nošenjem korseta odmah. Hvala Bogu pa se do sada ništa nije dogodilo, ali trebalo bi da prestane dok ne bude kasno", zaključio je lekar.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs