Top 5 osobina

Dobija sve što poželi: Ovakva žena osvaja svakog muškarca!

Budite ovakve i nećete imati problema sa nalaženjem partnera
Ljubav i zavođenje
12:20h Autor:
Dobija sve što poželi: Ovakva žena osvaja svakog muškarca!
Foto: Shutterstock

Neki ljudi su prirodno lepi, a neki su stekli određene kvalitete kojima privlače suprotan pol. Međutim, nije teško privući izgledom, već treba znati kako da privučete osobu zahvaljujući svojim karakternim crtama.

Pitate se šta je to što krasi žene koje skoro uvek dobijaju sve što požele, a naročito muškarca koji im je na meti. U nastavku saznajte.

Psiho test: Otkrijte skrivenu i tamnu stranu svoje ličnosti!

Žene pune životaŽene koje su pune energije i željne života zrače nekim sjajem i svojim nepotrošnim optimizmom naprosto kao magnetom privlače muškarce, a što je još bitnije - zadržavaju ih uz sebe.

Žene koje uvažavaju muškarca

Ovakva žena vas neće ni u jednom trenutku zanemariti, slušaće sve što govorite, gledaće vas u oči. Okupiraće muškarčevu pažnju konstantno, i uz ovakvu žene nikad im neće biti dosadno.

Žene koje nemaju kompleksaOna prihvata sve svoje mane i vrline, i ne histeriše kada se ugoji koji kilogram. Muškarcima ovakva žena odgovara, jer njima nikada neće biti jasno zašto žene prave toliku pometnju oko kojeg kilograma viška, i zašto nalaze mane na sebi i tamo gde ih nema.

Nađite dečka za 30 dana: Tajne ljubavnog marketinga!

Žene sa velikim seksualnim apetitom

Muškarci obožavaju žene koje nemaju problema sa seksualnošću. Oni vole otvorene žene koje se ne boje da kažu i isprobaju sve svoje seksualne maštarije.

Žene koje nisu opsednute izgledomNaravno da oni vole da izgledate sređeno, ali bez preterivanja. U skoro svakoj mogućoj anketi koja je vršena, dokazano je da muškarci vole prirodan izgled - bez mnogo šminke, malo pudera, maskare i sjaja, i to je to.

Savet: Budite ovakve i nećete imati problema sa nalaženjem partnera.

Tajna muškog mozga: Jedini deo ženskog tela kom ne mogu da odole!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs