Šokantno

Zlostavljana od 7. godine: Majka satanista me je naterala da spavam sa 1.800 muškaraca!

Anabel je ispričala sve o seksualnom zlostavljanju koje je trpela od svoje sedme godine, sve dok nije pobegla sa bebom koju je rodila usled silovanja svom očuhu, vođi satanističke sekte
Vesti
14:56h
Zlostavljana od 7. godine: Majka satanista me je naterala da spavam sa 1.800 muškaraca!
Foto: Ilustracija: Shutterstock

Žena koja se skriva pod imenom Anabel Forest, tvrdi da ju je Žaklin Marling, njena majka i članica satanističke sekte, naterala da spava sa 1800 muškaraca pre svoje 18. godine.

U svojoj ispovesti u autobiografskoj knjizi "Đavo na ulaznim vratima", ona priznaje da je seksualno zlostavljanje počelo kada je imala 7. godina, kada je bila prisiljena da gleda majku u seksualnom odnosu sa vođom sekte, Kolinom Betlijem, koji joj je kasnije postao i očuh.

Vudija Alena usvojena kćerka optužila za silovanje! Detalje saznajte OVDE.

U svojoj 11. godini, Anabel je silovana dva puta, a tri godine kasnije prisiljena je da učestvuje u grupnom seksu sa majkom i još dvoje komšija, takođe članovima skete, u porodičnoj kući.

Kolin Betli i Žaklin Marling uhapšeni su zbog neprestanog seksualnog zlostavljanja devojčice tokom njenog odrastanja: Betli na 11, a Marlingova na 12 godina zatvora.

Na suđenju 2011. godine, sud je saznao da se Betli oblačio u široke mantije sa kapuljačama i držao mise pre grupnog seksa sa ženama i decom, dok su a njegovom "oltaru" u blizini uvek stajale zmije.

Danas, Anabel ima svoju porodicu i odlučila je da konačno progovori protiv Betlija i svoje majke:

"Ništa me ne može povrediti koliko su me povredili moja majka i taj čovek. Moja majka je zla žena i nikada joj neću oprostiti" - iskreno je priznala Anabel.

Nina Morić piznala da ju je u detinjstvu silovao otac! Više pročitajte OVDE.

Ona je otkrila i da je pre svog 18. rođendana spavala sa skoro 2.000 muškaraca, nakon što je prisiljena na prostituciju kako bi skupila novac za "crkvu" sekte. Ideologija kulta zasnovana je na "Knjizi zakona" autora Alistera Kroulija, najkontroverznijeg sataniste, a Betli je stalno potencirao i uveravao decu da se kroz seks sa članovima sekte približavaju Bogu.

Anabel Forest kaže da je najgore os svega to što ju je Betli uverio da želi seks sa njim:

"Kolin zna kako da manipuliše, kako da vas natera da verujete u sve što kaže" - priznaje Anabel.

Ona priznaje i da je pokušala da izvrši samoubistvo, jer je Betliju morala da kaže da uživa u seksu sa njim, a iznutra je umirala. U 17 godini, ostala je trudna sa Betlijem, a godinu dana nakon što se porodila, pobegla je u sred noći od svoje uvrnute porodice.

U Evropskoj Uniji 62 miliona maltretiranih žena! Detaljnije pročitajte OVDE.

Majku i očuha nije videla sve do suđenja:

http://www.youtube.com/watch?v=LO1Y0m4ikCI
dopre do mene, da kaže da je on za sve kriv nije samo on. I ona je zla

Danas, pošto je ostvarena kao majka, Anabel ne može da veruje šta joj je učinila žena koja ju je rodila i zbog toga je napisala knjigu. Ona kaže da joj je jedini cilj da ljudi počnu da obraćaju pažnju na zajednicu u kojoj žive.

"Zlostavljane dece ima svuda - potrebno je da to vidi samo jedna osoba i taj život može biti spašen" - zaključuje Anabel.

A koje poznate zvezde su odrastale kao članovi sekte, otkrijte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs