Pronađite odgovor

Kako zamišljate kocku: Rešenja testa!

Što je kocka veća u odnosu na pustinju, to je veći i ego. Manji odnos znači da ne vidite samo sebe i da ste nesebični
Zanimljivosti
01:32h Autor:
Kako zamišljate kocku: Rešenja testa!
Foto: Shutterstock

Kada ste zamislili svih 5 stvari kao što je navedeno u testu, pročitajte odgovore za svaki pojam i otkrijte šta znače u vašem slučaju.

Kocka

Kocka predstavlja vas. Ono što mislite o kocki refleksija je vašeg mišljenja o sebi. Na primer možda ćete zamisliti kocku načinjenu od žutoga kamenja. Žuta boja pruža osećaj topline, a kamen ostavlja utisak jačine. To znači da sebe vidite kao jaku i toplu osobu. Udaljenost između vas i kocke predstavlja razumevanje sebe. Ako je kocka daleko, to znači da se ne poznajete dovoljno. Ako je kocka vidljiva, znači da dopuštate ljudima da vam se približe i da vas upoznaju.

Odnos kocke prema pustinji pokazuje što mislite o sebi. Što je kocka veća u odnosu na pustinju, to je veći i ego. Manji odnos znači da ne vidite samo sebe i da ste nesebični.

Merdevine

Merdevine predstavljaju prijatelje. Ako se medrevine naslanjaju na kocku znači da se vaši prijatelji oslanjaju na vas. Ako medrevine podupiru kocku znači da zavisite od prijatelja. Udaljenost između merdevina i kocki otkriva koliko ste bliski s prijateljima. Ono što mislite o merdevinama refleksija je onoga što mislite o prijateljima, uključujući i boju i građu merdevina.

Da li ste genijalac: Pokušajte da odgovorite na ovih 6 pitanja!

Konj

Konj je vaš partner. Ako se nalazi blizu kocki, znači da ste vrlo bliski. Ako je konj vezan ili ima sedlo, volite da kontrolišete partnera. Kao i pre, vaš utisak o konju refleksija je vašeg mišljenja o partneru.

Cveće

Odraz je vašeg potomstva (ako ga imate). Ako je cveće blizu kocke, i vi ste vrlo bliski sa svojom decom.

Oluja

Ona je prepreka u životu. Ako je oluja blizu kocke, teška razdoblja su česta. Ako je je mala, to znači da su prepreke u vašem životu takođe manje.

Ovaj test možete iskoristiti i da otkrijete kakvi su ljudi u vašoj okolini!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs