Bavi se turizmom

Zadržala plac: Neda Ukraden zida apartmane na Crnogorskom primorju!

Najpre je mislila da na placu koji se nalazi tik do onog na kojem ima kuću sagradi ćerki nekretninu, ali se predomislila pa sad zida apartmane za koje je u februaru dobila građevinsku dozvolu
Vip priča
22:14h Autor:
Zadržala plac: Neda Ukraden zida apartmane na Crnogorskom primorju!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Neda Ukraden započela je izgradnju apartmana na Crnogorskom primorju, u mestu Lepetani, na placu od 359 kvadratnih metara, koji je opština Tivat prošlog leta htela da joj oduzme, piše Kurir.

S obzirom na to da je ta parcela od 1989. u njenom vlasništvu, pevačica je na sve načine pokušala da je zadrži i uz pomoć medija u tome je uspela. Najpre je mislila da na placu koji se nalazi tik do onog na kojem ima kuću sagradi ćerki nekretninu, ali se predomislila pa sad zida apartmane za koje je u februaru dobila građevinsku dozvolu.

"Moj plac ispred kuće koji sam nasledila od majke dugo je bio prazan. Opština je htela da mi ga oduzme kako bi napravili put, čime bi građevinsko zemljište pretvorili u negrađevinsko. To je velika šteta jer ja ne želim da sadim povrće na njemu, nego da nešto zidam ili prodam. Započela sam izgradnju šest apartmana i najverovatnije ću ih izdavati u jeku sezone", ispričala je Ukradenova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs