Svi smo uz nju

Poslednja vest o Isidori Bjelici rastužila sve: Spisateljica se ne oseća dobro

Nesebičnu podršku, ljubav i molitve Isidori šalju njeni verni čitaoci, ali ih je rastužila vest koja je objavljena na njenoj Fejsbuk stranici
Vesti
23:34h Autor:
Poslednja vest o Isidori Bjelici rastužila sve: Spisateljica se ne oseća dobro
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Spisateljica Isidora Bjelica trenutno se bori kao nikada do sada u životu. Uprkos teškoj bolesti, ona ne klone duhom, najviše zbog svoje dece, koji su, kako je rekla svom suprugu Nebojši Pajkiću, još uvek mali da bi ostali bez majke.

Pismo Nebojše Pajkića koje će vas rasplakati: Sve se desilo prerano i prenaglo!

Nesebičnu podršku, ljubav i molitve Isidori šalju njeni verni čitaoci, ali ih je rastužila vest koja je objavljena na njenoj Fejsbuk stranici. Naime, lekari su spisateljici zabranili komunikaciju sa medijima, jer se ne oseća dobro.

Mi smo uz nju i nadamo da će pobediti opaku bolest. Prenosimo u potpunosti status koji je objavio njen PR tim:

"Isidori momentalno nije dobro. Lekar joj je zabranio svaku komunikaciju sa medijima kao i telefonsku. Zahvaljujem u ime porodice svima koji daju podršku i mole se za njeno zdravlje. Ceo život je posvetila ljubavi i estetici, ne razumevajući ljudsku zlobu, podmuklost, okrutnost od koje se razbolela, uz želju da ode u jedan bolji svet, ali je zbog svoje djece nastojala da ostane što duže u ovoj dolini plača. Dobri, divni ljudi, dajmo joj sada mir i molitve i odbranimo svoje i njenu dušu od svakog zla. Pi-ar služba: V. B.", stoji u saopštenju na ovoj društvenoj mreži.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs