Leči se u Švajcarskoj

Teško bolesna: Isidora Bjelica zahvalna ljudima na pomoći!

Isidora Bjelica putem Skajpa uključila se u Jutarnji program TV Pink kako bi se zahvalila svima koji su joj pomogli da nastavi sa terapijom i teškom borbom koju vodi protiv raka
Celebrities
23:02h
Teško bolesna: Isidora Bjelica zahvalna ljudima na pomoći!
Foto: Kurir / Dado Đilas

Poznata spisateljica i dramaturg Isidora Bjelica uključila se putem Skajpa u jutarnji program TV Pinka i potvrdila da je konačno započela sa terapijom.

Ona se zahvalila svim dobrom ljudima, a posebno Vladi Georgievu koji su joj pomogli da tu terapiju i prima u Švajcarskoj:

"Tek kada dođeš u ovakvu situaciju shvatis koliko je život lep", rekla je Isidora.

Da podsetimo, Bjelica se bori sa teškom bolešću, a samo jedan lek koji treba da uzima u prvom periodu od 14 dana košta 3.600 evra. Samo za prvih 14 dana lečenja Isidori je potrebno između 16.000 i 17.000 evra što je za njenu porodicu nezamisliva cifra.

Kako je objasnila, ona je, boreći se sa teškim obolenjem, koristila i ulje kanabisa koje je joj je dosta pomoglo oko bolova. Međutim, ubrzo je dobila jake alergije zbog hemioterapije, pa je morala da prestane sa ovom terapijom kanabisom.

Kako je objasnila, i sama bi možda uspela da sakupi više novca za lečenje, da joj izdavači ne duguju pare za knjige koje je do sada napisala.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs