Provodila se na splavu

Hurem završila u Hitnoj u Beogradu: Pozlilo joj od previše pića!

Merjem se sa ekipom sa seta provodila na splavu, gde je svojom pojavom napravila pravu pometnju, priča izvor
Vesti
12:32h Autor:
Hurem završila u Hitnoj u Beogradu: Pozlilo joj od previše pića!
Foto: Instagram / Meryem Uzerli

Turskoj glumici Merjem Uzerli, koja poslednje dve nedelje boravi u Beogradu zbog snimanja filma, pozlilo je na jednom prestoničkom splavu, gde je zajedno sa dečkom Ozanom Guvenom uživala u noćnom provodu.

Kako Kurir saznaje, zvezdi serije „Sulejman Veličanstveni“ pozlilo je od pića pred zoru, zbog čega su je prijatelji odmah odvezli u Hitnu pomoć, gde joj je ukazana medicinska pomoć.

"Merjem se sa ekipom sa seta provodila na splavu, gde je svojom pojavom napravila pravu pometnju. Cela ekipa je bila vidno raspoložena, a glumica i njen dečko su non-stop razmenjivali nežnosti i nazdravljali šampanjcem i votkom. Ona je bila vesela, fotografisala se s fanovima i đuskala u separeu, i ništa nije ukazivalo na to da će se veče loše završiti. Pošto je bila velika gužva, njoj se u neko doba prvo zavrtelo u glavi, a onda joj je i skroz pozlilo", priča Kurirov izvor i nastavlja:

"Hurem je tražila da napusti splav, misleći da će joj na svežem vazduhu biti bolje. Međutim, njoj je bivalo sve gore, zbog čega su je odmah prevezli u Hitnu pomoć. Lekari su konstatovali da nije ništa strašno, već da je, usled umora, piće brže delovalo i prouzrokovalo stravičnu mučninu. Čim je primila vitaminski koktel preko infuzije, njeno stanje se popravilo", završava izvor.

Ovim povodom ekipa Kurira je kontaktirala portparolku Hitne pomoći Nadu Macuru, ali kako je na odmoru, uputila ih je na svoje kolege.

Međutim, u zdravstvenoj ustanovi u kojoj je Hurem završila rečeno je da ovu informaciju ne mogu da potvrde niti demantuju jer postoji mogućnost da glumica nije zavedena u knjigu pacijenata kao svetski poznata ličnost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs