Vikend putovanje

Proglašeni pobednici nagradne igre „Banca Intesa i Mastercard vas vode u Disneyland® Paris na proslavu 90 godina Mickey Mouse magije"

Četiri porodice početkom decembra 2018. godine otputovaće u Francusku

Vesti
Autor:
Proglašeni pobednici nagradne igre „Banca Intesa i Mastercard vas vode u Disneyland® Paris na proslavu 90 godina Mickey Mouse magije"
Foto: Promo

Banca Intesa je proglasila pobednike nagradne igre „Banca Intesa i Mastercard vas vode u Disneyland® Paris na proslavu 90 godina Mickey Mouse magije“. Četvoro srećnih dobitnika osvojilo je vikend putovanje sa po još tri osobe u Diznilend Pariz (Disneyland® Paris).

U nagradnoj igri su učestvovali svi korisnici Banca Intesa Mastercard kreditnih kartica koji su u periodu od 01.10. do 28.10.2018. godine svojom karticom platili račun na bilo kom prodajnom mestu, obavili transakciju putem internet kupovine ili podigli novac na bankomatu u vrednosti od najmanje 2.500 dinara na teritoriji Srbije, odnosno od minimum 20 evra u inostranstvu i prijavili se za učešće u nagradnoj igri registrovanjem transakcije na vebsajtu www.bancaintesa.rs.

Za vreme trajanja nagradne igre registrovano je gotovo 5.000 transakcija Banca Intesa Mastercard kreditnim karticama, a Banca Intesa i Mastercard su omogućile da četiri porodice početkom decembra 2018. godine otputuju u Disneyland® Paris i svojim učešćem u kreativnim radionicama pomognu Mikiju da proslavi 90 godina Disneyland ® Paris magije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs