Simply Tastly

Uživajte u zajedničkim obrocima uz Coca-Cola kuhinjski set

Osvojite vredne i lepe nagrade

Lifestyle
Autor:
Uživajte u zajedničkim obrocima uz Coca-Cola kuhinjski set
Foto: Promo

Lepi trenuci sa našim najmilijima su ono što se pamti, a ono što nas na najbolji način spaja upravo su zajednički obroci. I sama priprema predstavlja užitak, ako u nju unesemo pravu dozu ljubavi. Ona je glavni sastojak doručka, ručka i večere, a začin koji će zavoleti svako jelo jeste novi Coca-Cola kuhinjski set!

Kakva god da je praksa tokom obroka i u kom god kraju sveta da se nalazimo, ne može se osporiti da hrana zauzima centralno mesto na različitim skupovima, jer se, nekako, porodična atmosfera tada najbolje oseti. Ne mora da bude reč o nekom prazniku ili velikoj proslavi da bismo jeli zajedno – i nedeljni ručak je povod koji nas uvek obraduje. Važno je samo okupljanje na kom se stvaraju najdraža sećanja, a upravo tako događaj sam po sebi postaje veći i značajniji.

Dok se postavlja sto i raspoređuju najukusnija jela, taj radosni duh se širi prostorijom i obuzima svakog od nas. Bilo da je reč o dva ili više jela, nije ni važno šta se nalazi na stolu i u kojoj količini, sve dok imamo sa kim da to i podelimo. Hrana jeste naša biološka potreba, ali ona nas ujedno i povezuje, vraća nam i zadržava osmeh na licu.

Kako bi nas i ovog proleća zbližila, Coca-Cola je obezbedila sjajne nagrade na SimplyTastly aplikaciji uz kupovinu omiljenih Coca-Cola, Coca-Cola Zero i Coca Cola Zero Lemon napitaka u ambalažama od 1L, 1,5L i 2L, 2x1.5L i 2x2L.

Ispod čepa ovih pakovanja, pronaći ćete kod koji se, nakon unosa u SimplyTastly aplikaciju, pretvara u poene zahvaljujući kojima možete osvojiti Coca-Cola čaše, tiganje, šerpe, tepsije i činije. SimplyTastly aplikaciju možete preuzeti sa Google Play Store za Android, ili Apple Store za iPhone mobilne uređaje.

Pored toliko prednosti hrane i njenih pozitivnih uticaja na zajedništvo, posebno je zanimljivo kada imamo i set za obrok koji će da se usaglasi sa našim raspoloženjem. Zato je Coca-Colina živahna, vesela crvena boja pravi izbor za ove specijalne trenutke, a od srca kojima je ceo set prošaran, nema boljeg pokazatelja ljubavi koja se širi. I samo posuđe nas poziva: „Jedimo zajedno”!

Ulepšajte kuhinju setom koji će vas podsećati na najlepše emocije, iz kog će mirisi preukusnih jela asocirati na vaše najbliže i ljubav koju delite sa njima.

Nezamenljiv ukus Coca-Cole odlično ide uz sve obroke, pa ne zaboravite da je podelite sa dragim osobama i ulepšate im dan. O nagradama i celoj promociji, više informacija možete pronaći na sajtu www.coca-cola.rs i aplikaciji SimplyTastly.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs