ASTRO PROGNOZA

Ova 3 znaka imaju razloga za osmeh: Mart će za njih biti najbolji mesec do sad!

Mart im donosi neverovatni sreću na svim poljima, a naročito na polju ljubavi

Zanimljivosti
21:42h Autor:
Ova 3 znaka imaju razloga za osmeh: Mart će za njih biti najbolji mesec do sad!
Foto: Shutterstock

Ovog meseca ćete ostvariti sve što zamislite, a najviše uspeha ćete imati na polju ljubavi. Bilo da ste u potrazi za partnerom ili ste u vezi, ovaj mesec će doneti puno iznenađenja i uživanja.

Evo za koje znakove će bit naročito povoljan:

Bik Venera osobama u znaku Bika donosi senzualni šarm kojem će drugi teško odoleti. Takođe, i Bikovi bi mogli da osete iznenadnu privlačnost prema nekome, a za one koji su već u vezi, ova energija je savršena za eksperimentisanje i uživanje u odnosu s partnerom.

Devica Device bi u ovom razdoblju mogle da se prepuste divljim strastima. One ne vole da budu na nepoznatoj teritoriji, ali Venera im ukazuje na to da i u rizikovanju ima lepote. Pred njima je zabavan mesec pun romantike i kreativnosti. Device koje nisu u vezi imaju velike šanse da sretnu nekog ko će ih konačno zaintrigirati u romantičnom smislu. Jarac Zbog kreativnosti i romantičnosti koja vam dolazi od uticaja Venere osećate se samouverenije nego ikad. Više ćete voleti i sebe i druge, zbog čega bi i oni slobodni ovog meseca mogli napokon da se zaljube. Ako vidite nešto što želite, pravo je vreme da to ugrabite.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs