Doživi Schweppes luksuzna iskustva i prefinjene sitnice

Da li ste spremni za reski ukus iskušenja ili ipak birate sigurniju varijantu?

Lifestyle
12:27h Autor:
Doživi Schweppes luksuzna iskustva i prefinjene sitnice
Foto: Promo

Jedinstveni Schweppes trenuci inspirišu i oduzimaju dah, a ovog proleća, uz prepoznatljiv penušavi ukus, doživi luksuzna iskustva i prefinjene sitnice koje zahtevaju čvrst karakter.

Da li ste spremni za reski ukus iskušenja ili ipak birate sigurniju varijantu? Odluka je na vama.

Učestvuj u nagradnoj igri „Doživi Schweppes iskustvo i osvoji nagrade sa karakterom” koja traje do 29.05.2021. godine i stekni iskustva koja zahtevaju čvrst karakter. Očekuje te preko 4500 Zlatnih nagrada i 3 Platinum nagrade.

Pronađi promotivno pakovanje nekog od 5 prepoznatljivih Schweppes ukusa: Tonic Water, Bitter Lemon, Tangerine, Lemonade ili Orangeade i iskoristi kod ispod zatvarača na flašici ili otvarača limenke. Poseti stranicu www.schweppes.rs i registruj se, a zatim unesi kod i možda baš ti osvojiš neki od originalnih poklona iz kategorije Zlatnih nagrada. MacBook Air računar, poklon vaučeri za kupovinu u BPM, Fashion Company, Diopta prodavnicama, kao i Jasmin parfimerijama, poklon vaučeri za SPA vikend, setovi za serviranje koktela i koktelskih čaša, su samo neke od Zlatnih nagrada koje možeš osvojiti.

Šveps
foto: Promo

Svi uneti kodovi koji nisu dobitni u kategoriji Zlatnih nagrada, učestvuje u izvlačenju za 3 Platinum nagrade, 29.05.2021. godine u 23:59 časova. Doživi Schweppes trenutak, jer možda baš ti osvojiš neku od 3 Platinum nagrade koje zahtevaju čvrst karakter: dvodnevno luksuzno iskustvo za dve osobe - vožnja poršeom i noćenje u hotelu, nezaboravan doživljaj na vodi uz krstarenje gliserom po Dunavu i Savi za četiri osobe ili razgledanje Beograda iz helikoptera za dvoje.

Uz pravi osvežavajuć napitak, upusti se u nove avanture i doživi nezaboravne Schweppes trenutke. Više informacija o nagradnoj igri pronađi na web stranici www.schweppes.rs.

Šveps
foto: Promo
Advertisement
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs