PIĆE SA KARAKTEROM

Druženje uz Schweppes ima nezaboravan ukus!

Decembar je, doba godine kada svi sa nestrpljenjem očekujemo da stigne najveseliji period godine – božićni i novogodišnji praznici!

Recepti
Autor:
Druženje uz Schweppes ima nezaboravan ukus!
Foto: Shutterstock

Kićenje novogodišnje jelke, dekorativne lampice, bogata trpeza, puno druženja, poljubaca i zagljaja, priče i muzike...

Svi uživamo u praznicima i njihovoj magiji, ali da bi uživanje bilo baš kako treba, tu mora da se umeša malo dobrog starog hedonizma. Za svakoga je to nešto drugačije, ali za mene to svakako predstavlja druženje sa prijateljima veče pred sam doček Nove godine. To je naša mala tradicija, koja baš nikada ne prolazi bez omiljenog pića.

Sigurna sam da ne postoji osoba koja se ne raduje ovom magičnom periodu u godini, kada sumiramo najlepše trenutke koji su iza nas, planiramo nove avanture, pravimo velike planove za predstojeću godinu, kupujemo užurbano poklone, donosimo novogodišnje odluke i najvažnije – družimo i provodimo nezaboravne trenutke sa prijateljima! A druženje je lepše, uzbidljivije i zabavnije kada ga „začinimo“ svojim omiljenim pićem – taj ukus za nas je nezaobilazni i vanvremenski Schweppes!

Svake godine smo kretaivni, i pored već oprobanog ukusa Biter Lemona i Tonika, neverovatno zadovoljstvo nam je da eksperimentišemo sa ukusima naših omiljenih pića.

Praznicu su tradicija, kao i prijateljstva, ali i poznati reski ukus švepsa, koji donosi osveženje dok u isto vreme zagreva atmosferu. Upravo ta kombinacija je ona dobitna – dobra ekipa i ukus penušavih, reskih mehurića, svaku zabavu učiniće nezaboravnom!

Cela magija se sastoji u tome da pronađete zadovoljstvo življenja u momentu, a taj momenat svakako je ispunjeniji i lepši uz savršenu kombinaciju ukusa Honey Bittera– koktela koji smo „otkrili“ ove godine i koji svojim ukusom osvaja na prvi gutljaj i podiže atmosferu na maksimum!

Dakle, sve što vam je potrebno za nezaboravno decembarsko, pretpraznično veče, jeste da okupite svoje prijatelje, pustite dobru muziku, i uz dobru priču i puno smeha uživate u ovom prefinjenom ukusu.

Otkrivam vam recept za ovaj elegantni koktel sa Bitter Lemonom, jer je to recept za najbolje druženje do sada – verujte nam na reč.

HONEY BITTER

SASTOJCI:

Schweppes Bitter Lemon 12cl

• Jack Honey 4cl

Časa - visoka čaša

Garniš - Kriška limuna

NAČIN PRIPREME:

Napuniti čašu ledom, dodati Jack Honey, a zatim i Schweppes Bitter Lemon. Promešati i dodati krišku limuna. Jedino što vam još preostaje jeste da uživate!

Srećna vam Nova godina i živeli!

Honey biter
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs