PIĆE SA KARAKTEROM

Schweppes je zaslužan što se naše porodično okupljanje pretvorilo u posebno druženje!

Nova godina za mnoge predstavlja novi početak, a za mene je bukvalno novi početak jer sam se upravo udala! Zbog toga sada na sve strane osećam euforiju, a čestitke samo stižu.

Recepti
Autor:
Schweppes je zaslužan što se naše porodično okupljanje pretvorilo u posebno druženje!
Foto: Shutterstock

"Zašto mi niko nije rekao da je tako lepo u braku," često govorim prijateljima, jer zaista osećam neizmernu sreću i zadovoljstvo.

Već sa prvim danima medenog meseca, prijatelji i rodbina počeli su da zapitkuju kada mogu da dođu, kako bi nam uručili poklone. Odlučila sam da ih sve zajedno ugostim na jednom velikom, domaćinskom ručku.

Rešila sam da se pokažem kao prava domaćica: da lepo sredim naš novi stan, da spremim bogato jelo i napravim divnu atmosferu. Da malo moje sreće podelim sa svima!

Muž je jedva dočekao, što mi je dokazalo još jednom da sam napravila pravi izbor! Pored sebe imam čoveka koji želi isto što i ja. I dok sam ja spremala niz komplikovanih jela, on je iz nabavke došao u rukama noseći Schweppes Bitter Lemon, Schweppes Tonic Water i flašu Bickens Gin-a. Na moj začuđen pogled samo je rekao:

"Bavi se ti hranom, a meni prepusti piće i ne brini ništa... Naučen sam da u kući uvek moraš imati nekoliko flaša Schweppes-a, jer to niko ne odbija!"

Naravno, odlučila sam da mu verujem. Dok sam postavljala trpezu, krajičkom oka sam merkala muža za šankom - kao pravi profesionalac pravio je koktele.

Kada se društvo okupilo, dočekao ih je sa prelepo dekorisanim koktelima. Ne moram ni da vam pričam o njihovom oduševljenju!

Prišla sam mu blizu i tiho ga pitala: "Šta je u čašama?"

"Moj specijalni koktel: malo Bickens Gin-a, malo više Schweppes Tonic Water, par kockica leda i kriška limete!"

Probala sam par gutljaja iz njegove čaše i osetila pravi vatromet ukusa: mehurići Schweppes Tonic Water napravili su zabavu na mom nepcu!

Gledajući prijatelje kako zadovoljno pijuckaju svoje koktele, shvatila sam da je Schweppes još jednom napravio magiju - našu zabavu je učinio posebnom!

Bikens koktel
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs