Hajde da imamo vremena za darivanje

Grand kafa nas uvodi u praznične dane: Osvojite neku od dnevnih nagrada ili putovanje na Zlatibor!

Od sada će svi koji uživaju u omiljenom mirisu i ukusu domaće kafe moći svakodnevno da osvoje vredne nagrade u okviru nove nagradne igre Grand kafe

Lifestyle 25.11.2020. - 11:32h Autor: Promo
Foto: Promo

 

Polako nam se bliži kraj ove godine i sezona praznika koja uvek popravi raspoloženje i donosi novu dozu optimizma. Stiže period kada pravimo planove, donosimo nove odluke i razmišljamo o svim neostvarenim željama. Praznici imaju posebnu čar zato što su posvećeni porodici i prijateljima i tada je posebno bitno da nađemo vreme koje ćemo pokloniti upravo njima i trenucima zajedničkog veselog prazničnog raspoloženja. Pored toga, kraj godine je rezervisan za darivanje i pregršt poklona koje sa entuzijazmom biramo da bismo obradovali drage ljude.

 

Ove godine Grand kafa učestvuje u prazničnom darivanju, a već poznati Grand kafa Deda Mrazovi stigli su malo ranije da požele srećne praznike i vrednim nagradama obraduju sve ljubitelje sveže mlevene kafe.

 

Da biste učestvovali, sve što treba da uradite je da sačuvate fiskalni račun od kupovine najmanje 200g bilo koje Grand kafe i pošaljete BI broj sa računa na www.granddarivanje.com ili SMS-om na 5006. Učesnike svakog dana očekuju vredne dnevne nagrade: vaučeri za tehniku, sportsku opremu, knjige i kozmetiku, a deset najsrećnijih učesnika mogu da osvoje glavnu nagradu - putovanje na Zlatibor za dvoje.

 

Nagradna igra traje do 18. decembra 2020. godine, a za više informacija posetite www.granddarivanje.com ili pozovite 0800 200 003.

 

Nađite vremena za uživanje u omiljenoj Grand kafi sa svojim najdražima i osvojite vredne nagrade!

foto: Promo

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...