Pogledajte

Brojne poznate dame otvorile Belgrade Wedding Show!

Brojne dame sa naše javne scene prošetale su u venčanicama kreatora iz Srbije i regiona i otvorile osmi Belgrade Wedding Show.

Vesti
20:07h
Foto: Kurir

Na pisti su se smenjivale voditeljke, pevačice i glumice koje su prisutnima mamile uzdahe svojom pojavom.

Reviju je otvorio talentovani pevač, Davor Jovanović, koji je premijerno otpevao svoju pesmu Stari grad, koja je oduševila prisutne.

foto: Kurir, Davor Jovanović
foto: Kurir, Davor Jovanović

Među manekenkama bile su glumica Ivana Dudić, zvezda serije Ubice mog oca, pevačice Aleksandra Dabić, Teodora Baković i Ana Bebić, koja je prošlog vikenda izgovorila sudbonosno DA svom izabraniku, Ivanu Đoliću.

foto: Kurir, Ivana Dudić
foto: Kurir, Aleksandra Dabić
foto: Kurir, Teodora Baković
foto: Kurir, Ana Bebić

Voditeljke Tijana Prica, Marija Egelja i Mila Ćurčić su blistale na sceni, dok je voditeljku Pinkovih Zvezdica, Tijanu Stoisavljević dugogodišnji partner, fudbaler Mihajlo Milutinović bodrio iz prvog reda. Budući da planiraju svadbu naredne godine, sajam venčanja biće idealna prilika da izaberu sve detalje njihove svadbe iz snova.

foto: Kurir, Tijana Prica
foto: Kurir, Marija Egelja
foto: Kurir, Mila Ćurčić

Voditeljka Zadruge, Dušica Jakovljević je blistala, ali slobodno možemo da kažemo da je ostala u senci svoje ćerke, Anđele Miljuš, sa kojom je prošetala pistom. Mama i ćerka dobile su najveći aplauz i podršku.

foto: Kurir, Dušica Jakovljević
foto: Kurir, Dušica Jakovljević

Zaljubljenici u društvene mreže uzivali su u druženju sa blogerkama Anastasijom Milojević i Vanjom Veljić.

foto: Kurir, Anastrasija Milojević
foto: Kurir, Vanja Veljić

U publici su uživali muzička zvezda, Željko Samardžić, manekenke Sandra Obradović i Olja Crnogorac, kao i MC Alex, koja je nedavno izašla iz rijalitija Zadruga.

foto: Kurir, Željko Samardžić
foto: Kurir, Sandra Obradović
foto: Kurir, Olja Crnogorac
foto: Kurir, MC Alex

Najprestižniji sajam venčanja u regionu traje do 10. decembra u hotelu Crowne Plaza, a svi prisutni moći će, uz pomoć stručnjaka, sa lakoćom da organizuju svoje venčanje iz snova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs