Uživo sa sajma

Adria Media Grupa na sajmu medija! Neda Ukraden: Došlo je vreme otuđenosti, ali moramo da nađemo balans!

Do nedelje, 29. oktobra, na našem štandu, koji će se nalaziti u centralnom delu hale, s ponosom ćemo vam predstaviti našu kompaniju i pokazati vam zašto smo najveća medijska grupacija na zapadnom Balkanu

Vesti
14:47h Autor:
Adria Media Grupa na sajmu medija! Neda Ukraden: Došlo je vreme otuđenosti, ali moramo da nađemo balans!
Foto: Kurir

Adria Media Group učestvuje na trećem Sajmu medija, koji se održava u Hali 3 Beogradskog sajma, a gošća koja je danas privukla najveću pažnju svakako je Neda Ukraden. Ona je govorila o privatnom životu, i tako iznela detalje koje javnost možda nije znala.

Do nedelje, 29. oktobra, na našem štandu, koji će se nalaziti u centralnom delu hale, s ponosom ćemo vam predstaviti našu kompaniju i pokazati vam zašto smo najveća medijska grupacija na zapadnom Balkanu.

Neda je na samom početku otkrila da je sada u periodu u kom najviše može da se posveti svojoj karijeri, i uživa u tome. "Sada mogu da se posvetim lepim pesmama, divnoj publici, gledam lepe predele. Nisam opterećena time da moram da stvorim porodicu, imam vreme da se posvetim sebi i svojoj publici", rekla je Neda.

Međutim, ovaj posao nije jednostavan. "Uvek sam nastojala da budem dobra i odgovorna majka, bez obzira šta to bilo. Često mi je moja ćerka nedostajala, posebno dok je bila mala. Dešavalo se da rešavamo zadatke preko telefona. Sada imam unuke koji su mi najveći poklon. To je radost koja nema granice, mnogo sam zahvalna mojoj ćerki i zetu na tome", rekla je pevačica, a onda otkrila da su dve unuke potpuno povukle na nju.

"Nedica stalno nešto piše i crta, tako sam i ja. Sama sam naučila da pišem, tako će i ona. A ovu drugu kada pitaš šta je interesuje, ona kaže haljine, štikle i nakit... I tu je na babu", rekla je pevačica.

Pevačica je iskreno progovorila i o prijateljstvu. "Nemam mnogo prijatelja, mogu ih izbrojati na prste jedne ruke. Došlo je vreme otuđenosti, to smo svi svedoci. Od svog rada i obaveza, ne vidimo svet oko sebe. Tu treba naći balans i dati sebi neke ventile. Uvek se treba osvrnuti oko sebe, pomoći gde možeš, to je uvek bio moj recept", rekla je Neda, a onda je poslala poruku devojkama. "Najvažnije je da se obrazujete i da imate svoj život u svojim rukama. Ako ste vi srećni i znate šta hoćete, ni jedan muškarac vam to ne može pokvariti", rekla je pevačica.

Pozivamo i vas, naše drage čitaoce, da sa nama provedete kvalitetno vreme! Vidimo se na Sajmu medija!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs