Drugi dan

Sajam medija: Na štandu Adria Media Grupe ponovo fantastični gosti i sjajna atmosfera

Tokom dana posetioci našeg štanda u hali 3 mogu da učestvuju u interaktivnoj radionici o zdravlju dece, ali i da saznaju nešto više o milenijalsima i blogerima, kao i da nauče kako postati popularan na društvenim mrežama

Vesti 26.10.2017. - 14:48h Autor: Kurir
Foto: Filip Plavčić

Drugi dan, novi gosti, novi posetioci i opet – sjajna atmosfera!

 

Ovako se u najkraćem može opisati ono što se videlo na štandu Adria Media Grupe u okviru Sajma medija koji se održava u hali 3 na Beogradskom sajmu.

 

Tačno u podne naš popularni pevač Leon koji je prava zvezda ovogodišnjeg serijala „Tvoje lice zvuči poznato“ oduševio je najmlađe posetioce, a njemu se u sjajnoj atomsferi pridružila i Neda Ukraden, koja je došla da bude gost našeg štanda.

foto: Filip Plavčić

Kako makrobiotikom očistiti organizam objašnjavala je doktorka Nina Bulajić, a nešto kasnije, naši verni čitaoci mogli su da prisustvuju panel diskusiji o budućnosti srpskog fudbala u kojoj su učestvovali Ivica Ilijev i Mitar Mrkela.

 

Posebnu pažnju zavređuje i panel diskusija „Postoje li još uvek novinarske veličine“ u kojoj će učestvovati Igor Ćuzović, Saša Stajić, Aleksandar Apostolovski, Ratko Femić, a moderator će biti Aleksandar Krunić. Ova diskusija održaće se na centralnoj bini Sajma medija.

foto: Filip Plavčić

Tokom dana posetioci našeg štanda u hali 3 mogu da učestvuju u interaktivnoj radionici o zdravlju dece, ali i da saznaju nešto više o milenijalsima i blogerima, kao i da nauče kako postati popularan na društvenim mrežama.

 

Nina Dželetović, Jovana Miljanović, Ruža Rupić i mnogi drugi učestvuju u ovim aktivacijama za naše čitaoce. Predveče možete naučiti nešto korisno od Branka Glišića iz Bloom Design-a, koji će vam pokazati kako da od priručnih, jesenjih materijala napravite aranžman za ukrašavanje svog stana.

foto: Filip Plavčić

Ako danas ne možete na Sajam medija – predlažemo vam da nas posetite sutra! Štand Adria Media Grupe biće prepun iznenađenja, dobrih sadržaja, kvizova i poklona! Budite uz nas!

 

1 / 4 Foto: Filip Plavčić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...