Nakon tri propala braka, pokušaće još jednom

Dženifer Lopez četvrti put pred oltarom: Najlepša Latina i dalje veruje u ljubav! (FOTO)

Muzička diva Dženifer Lopez i bivši profesionalni igrač bejzbola Aleks Rodrigez uskoro će jedno drugom izreći sudbonosno "da", a čini se kako lepa latina uprkos tri propala braka iza sebe i dalje veruje u ljubav…

Vesti
20:40h Autor:
Dženifer Lopez četvrti put pred oltarom: Najlepša Latina i dalje veruje u ljubav! (FOTO)
Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez, Foto: Profimedia

Svetske medije obišla je vest o veridbi američke 48-godišnje pevačice Dženifer Lopez i njenog šest godina mlađeg dečka, bivšeg igrača bejzbola Aleksa Rodrigeza.

Par je lepe vesti podelio s užim članovima svoje porodice prilikom večere u luksuznom Njujorškom restoranu, a novosti nisu iznenadile njihove bližnje budući da je par od početka svoje veze imao ozbiljne namere.

Više otkrila nego pokrila: Dženifer Lopez (49) pokazala svoje telo u neobičnoj haljini! (FOTO)

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана

"Ozbiljno su shvatili svoju vezu, oboje, od prvog dana. Od samog početka im se po glavi mota i brak. Oboje više nisu mladi, već zreli ljudi i ni jednom od njih više nije do igrica, niti predomišljanja", rekao je izvor blizak paru za People magazin.

Dženifer Lopez obara s nogu: Došla na sportski spektakl u izazovnoj haljini (FOTO)

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана

Za njihovu ljubavnu priču javnost je saznala u martu ove godine, a Aleks se u intervjuima nije libio da pokaže beskrajnu zaljubljenost u Dženifer napominjući kako je ona jedna od najimpresivnijih i najinteligentnijih osoba koje je upoznao u životu.

Najlepša latino zvezda ima ozbiljnu konkurenciju: Dvojnica pljunuta Dženifer Lopez! (FOTO)

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана

Dženifer iza sebe ima tri propala braka, a u onom sa muzičarem Markom Entonijem postala je majka šestogodišnjih blizanaca Eme i Maksa.

Dženifer Lopez napunila 48 godina: Ova žena je prevarila prirodu i starenje! (FOTO)

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана

Ni Aleksu ovo neće biti prvi put da staje pred oltar pa tako iz braka sa Sintijom Skurtis ima dve ćerke; 12 – godišnju Natašu i 9-godišnju El, a ako je suditi po fotografijama koje Dženifer objavljuje na svom Instagram profilu, svi se članovi ove moderne porodice savršeno slažu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs