Velika misterija

Nestao muškarac koji je prvi optužio Majkla Džeksona za zlostavljanje: Gubi mu se svaki trag!

Robson, jedna od navodnih žrtava kralja popa, već dugo pokušava da dođe do Čendlera koji je prvi optužio Majkla Džeksona za zlostavljanje, kako bi svedočio u njegovu korist, ali svi pokušaji su do sada bili bezuspešni
Vesti
01:32h Autor:
Nestao muškarac koji je prvi optužio Majkla Džeksona za zlostavljanje: Gubi mu se svaki trag!
Foto: Profimedia

Muškarac koji je prvi izneo optužbe protiv Majkla Džeksona 1993. godine je nestao, piše portal TMZ. Naime, Džordanu Čendleru, danas 36-godišnjaku, gubi se svaki trag. Čendler je javnosti postao poznat nakon što je njegov otac Evan Čendler preminulog kralja popa optužio da je seksualno zlostavljao njegovog sina kada je imao samo 13 godina.

Pre tri godine tužbu protiv Džeksona podneo je i Vejd Robson, slavni koreograf, koji tvrdi da je godinama bio seksualno zlostavljan od Džeksona i dvojice njegovih saradnika i da je sve počelo kad je imao samo sedam godina. Robson već dugo pokušava da dođe do Čendlera kako bi svedočio u njegovu korist, ali svi pokušaji su do sada bili bezuspešni. Robsonovi advokati pokušali su da dođu i do Čendlerove sestre u nadi da će im ona dati neku informaciju o njemu, ali ona je odlučila da se kloni ove pravne bitke jer se boji gneva Džeksonovih obožavaoca koji su i ovako i onako godinama uznemiravali njenu porodicu, piše Daily Mail.

Fotografija uzburkala svetsku javnost: Majkl Džekson je živ?! (VIDEO)

Kralj popa s porodicom Čendler se zbližio nakon što se njegova limuzina pokvarila u blizini njihovog doma u Santa Moniki. Potražio je pomoć u obližnjem servisu koji je bio u vlasništvu Džordanovog očuha. Džordan je tada bio oduševljen činjenicom da je upoznao Majkla Džeksona, pa ga je muzičar pozvao da ga poseti na njegovom slavnom ranču Neverlend. Njih dvojica su se mnogo zbližili.

Džordanovi roditelji kasnije su tvrdili da su Džeksona s njihovim sinom uhvatili u krevetu nekoliko puta i da ga je tom prilikom neprikladno dodirivao. Džordanov otac je policiji sve ispričao, a Džekson je uspeo da izbegne optužbe za pedofiliju jer se s njegovom porodicom nagodio van suda i platio im 20 miliona dolara.

Ali, tada je počeo još teži period za njihovu porodicu. Verni Džeksonovi obožavaoci počeli su da im šalju jezive poruke i pretili su im smrću jer su bili uvereni da su Čendlerovi tim potezom uništili karijeru kralja popa. A 2006. godine Džordan je svog oca optužio za nasilje u porodici. Samo tri godine kasnije njegov otac počinio je samoubistvo tako što se upucao u glavu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs