Žena

Vikend rezervisan samo za dame!

Posetioci će 10. i 11. septembra, od 10 - 20 časova moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na Lady fair-u
Vesti
11:58h Autor:
Vikend rezervisan samo za dame!
Foto: Mirko Lazić
1 / 2 Foto: Mirko Lazić

Još samo tri nedelje ostalo je do početka petog Lady fair-a – sajma za žene, koji će obeležiti drugi vikend septembra ispred shopping centra „Ušće“. Ulaz je besplatan, a organizatori i izlagači pripremili su dosta iznenađenja za sve dame koje budu posetile ovu manifestaciju.

Posetioci će 10. i 11. septembra, od 10 - 20 časova moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na Lady fair-u. Oko 50 izlagača predstaviće svoje proizvode za dame, od onih neophodnih poputkozmetike, nakita, napitaka, razne vrste hrane, pa sve do onih koji ih informišu i opuštaju – knjige, časopisi, filmovi, muzika.

Žene će uživati u pesmi i igri na bini, raznovrsnom i veoma zanimljivom programu u Ženskom kutku, druženju sa stručnim licima iz raznih oblasti o pravilnoj ishrani i nezi svake savremene žene, a očekuje ih još dosta uživanja poput nagradnih igara, vrednih nagrada, poznatih ličnosti i još dosta toga.

Veliko interesovanje posetiteljki je za kreativne radionice u kojima u interakciji sa drugim damama i stručnim licima uvek saznaju i nauče nešto novo.

Na jednom mestu biće predstavljeno sve ono što je potrebno nežnijem polu: nega lica i tela, weIlness i zdravlje, moda i lepota, one znatiželjne moći će da se upoznaju i sa jesenjim trendovima u kozmetici i isprobaju nove frizure, šminku i nakit.

Oranizatori zajedno sa partnerom shopping centrom „Ušće“ pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce Lady fair-a.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs