Svi zajedno

Večeras doček olimpijaca ispred Skupštine Srbije: Pozdravimo naše heroje!

Srbija je na Igrama u Riju osvojila ukupno osam medalja, a tim povodom građani će se okupiti ispred Doma Narodne skupštine kako bi čestitali našim sportistima
Vesti 23.08.2016. - 11:18h Autor: Tanjug
Foto: Reuters / Sergio Moraes

Svečani doček srpskih sportista povodom osvajanja medalja na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru biće upriličen večeras u 20 sati ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu.

 

Lokacija je promenjena jer balkon Gradske skupštine ne može da izdrži veliki broj sportista, pa će građani imati priliku da ispred Doma Narodne skupštine pozdravi mušku i žensku košarkašku reprezentaciju Srbije, vaterpoliste, odbojkašice, Davora Štefaneka, Tijanu Bogdanović, Ivanu Španović i kajakaše Marka Tomićevića i Milenka Zorića.

 

"U želji da na pravi način dočekamo naše heroje, kao i zbog rekordnog broja dobitnika medalja, svečani doček naših olimpijaca biće organizovan ispred Doma Narodne skupštine. Očekujemo veliki broj ljudi i sigurni smo da će ovo biti jedan od najspektakularnijih sportskih dočeka do sada. Naši olimpijci su to zaslužili i pozivam sve građane da u što većem broju dođu da pozdrave njihov uspeh", rekao je direktor "Beokom servisa" Darko Glavaš.

 

Muzički program dočeka počeće u 19 sati na bini ispred Skupštine Srbije, a pojavljivanje olimpijaca očekuje se sat kasnije.

 

Srbija je na Igrama u Riju osvojila ukupno osam medalja - dve zlatne (Davor Štefanek, vaterpolisti), četiri srebrne (tekvodiskinja Tijana Bogdanović, košarkaši, odbojkašice i kajakaši) i dve bronzane (košarkašice i Ivana Španović).

 

OVDE pogledajte ko su sve dobitnici medalja na Olimpijskim igrama!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs