Divna priča

Pripremite se: Poslednje epizode Drim tima ovog vikenda na Superstar TV

Nastala na osnovu nezvanične biografije čuvenog zvezdarskog Maradone Ingeta, dirljiva porodična serija „Drim tim“ obeležila je protekle nedelje na Superstar TV maestralnom glumom i urnebesnim humorom, a ovog vikenda nestrpljivo se očekuje njeno spektakularno finale

Filmovi
Autor:
Pripremite se: Poslednje epizode Drim tima ovog vikenda na Superstar TV
Foto: Promo

Nesvakidašnja priča koja prati neobičnu fudbalsku porodicu Srdić, ne preterano uspešnu na terenu, ali itekako snalažljivu u prevazilaženju neočekivanih životnih izazova, osvojila je srca gledalaca i podsetila nas na prave vrednosti i neprocenjiv značaj najbližih za svakog od nas.

Briljantnom glumom Lazar Ristovski oživeo je glavni lik intrigantne urbane legende starog Beograda i udahnuo život timu od 11 sinova pod nazivom „Bulbulderac“, na taj način još jednom potvrdivši svoju maestralnu glumačku širinu. Na putu napredovanja na fudbalskoj mapi Srbije, Srdići su prošli kroz nebrojene zgode i nezgode, svađe i pomirenja, a iz borbi sa drugima, ponajviše sa samima sobom, izašli su jači. Uz čitavu glumačku ekipu, na čelu sa neprevaziđenim Ristovskim, gledaoci su zaista mogli da osete žar borbe za jedan san i entuzijazam čiste ljubavi prema igri, upravo onoga što nam u svakodnevici ponajviše i manjka.

Drim Tim
foto: Promo

Posebna poslastica za gledaoce bilo je gostovanje čuvenog fudbalskog asa Dejana Dekija Stankovića u jednoj od epizoda, koji je ovom prilikom po prvi put glumio pred kamerama. Iako je njegova uloga u seriji bila poprilično bliska ulozi u realnom životu, Deki Stanković bio je oduševljen ovim glumačkim iskustvom, a njegovo gostovanje koje će zasigurno ostati upamćeno bila je ideja upravo Lazara Ristovskog.

Da su nam serije koje nam vraćaju veru u porodične vrednosti, daju dozvolu da sanjamo i entuzijazam da se borimo za naizgled nedostižne ciljeve preko potrebne, govori i neverovatna popularnost „Drim tima“, i zbog toga gledaoci već sada nestrpljivo očekuju drugu sezonu ove urnebesne serije. Do tada, ispratite ovog vikenda od 21h na kanalu Superstar TV kako će naši Bulbulderci proći u odlučujućem finalu.

1 / 3 Foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs