Vikend za dame

Za samo dve nedelje, ispred shopping centra „Ušće“ počinje VI „Lady fair“ manifestacija za dame

Oranizatori zajedno sa partnerom shopping centrom „Ušće“, kao i sponzorima manifestacije pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce Lady fair-a
Vesti
09:22h Autor:
Za samo dve nedelje, ispred shopping centra „Ušće“ počinje VI „Lady fair“ manifestacija za dame
Foto: Promo

Uz besplatan ulaz za sve posetioce, tokom oba dana, 09. i 10. septembra od 10 do 20 časova organizatori najavljuju pravo uživanje za pripadnice lepšeg pola.

Osim bogatog i raznovrsnog programa na bini u kome će posetioci uživati, na Lady fair-u biće oko 50 izlagača, koji će predstaviti širok spektar proizvoda: razne kozmetičke preperate, kreme, maske, aparate za depilaciju, mlečne i voćne napitke, zatim nakit za sveku priliku, razne vrste zdrave hrane i drugih zanimljivih sitnica i brendova interesantnih svakoj ženi...

Takođe, veliki broj izlagača organizovaće kreativne radionice u kojima će dame naučiti i saznati dosta toga novog iz raznih oblasti o pravilnoj ishrani inezi svake savremene žene.

Veliko interesovanje pripadnica lepšeg pola je za Ženski kutak u okviru koga će se družiti sa astrologom, numerologom i saznati šta ih čeka u budućnosti, zatim organizovan je i „Dan za ulepšavanje“ kada će dame moći da srede svoje nokte, stopala, isprobaju šmikui još dosta toga.

Oranizatori zajedno sa partnerom shopping centrom „Ušće“, kao i sponzorima manifestacije pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce Lady fair-a.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs