Dirljivo

40 dana od Mandine smrti: Najtužnija poruka supruge Anastasije (FOTO)

Porodica i prijatelji okupili su se u velikom broju, kako bi glumcu odali počast, a na Novo grobljem kod Aleje velikana, prva je stigla Mandina supruga Anja
Vesti 26.07.2016. - 12:43h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Glumac Milorad Mandić Manda tragično je preminuo je 15. juna nakon što je pao na sceni pozorišta Vuk Karadžić, a juče je održan četrdesetodnevni pomen.

 

Juče je navršeno 40 dana od njegove smrti, a porodica i prijatelji okupili su se u velikom broju, kako bi mu odali počast. Na Novo groblje, kod Aleje velikana, prva je stigla Mandina supruga Anastasija Anja Mandić.

 

Zatim su pristizale kolege, Dragan Bjelogrlić, Dubravka Mijatović, Dragan Petrović Pele, Branka Pujić, kao i mnogobrojni poštovaoci Mandinog lika i dela.

 

Ovako je Manda video roditeljstvo, život i Srbiju: Nijedan sanduk nema džepove!

 

Foto: Kurir / Marina Lopičić
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Supruga Anastasija ni posle više od mesec dana iznenadne smrti supruga ne može da sakrije tugu, ali je obećala sebi da će ga se sećati po onome što joj je pružio i ostavio.

 

"Hajde da živimo samo ljubav", napisala je Anja dirljiv komentar uz fotografiju koju je objavila kako bi podsetila sve na to da iako ga je izgubila, njena ljubav ne jenjava.

 

Foto: Kurir / Marina Lopičić
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...