Neprežaljen

Održan pomen Nebojši Glogovcu: Prošlo je godinu dana od smrti velikog glumca

Pomenu su prisustvovale i kolege glumci i veliki prijatelji Nataša Ninković, Nikola Kojo, kao i kumovi Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

Vesti
Autor:
Održan pomen Nebojši Glogovcu: Prošlo je godinu dana od smrti velikog glumca
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Godišnji pomen Nebojši Glogovcu održan je u crkvi Svetog Nikole na Novom groblju. Nebojšin otac, sveštenik Milovan dočekivao je ispred crkve sve one koji su došli da odaju počast velikom glumcu. Pored njega stajala i Glogovčeva nevenčana supruga Milica.

Milica je na grob položila buket crvenih ruža, a potom otišla u crkvu gde je otpočeo pomen. Sinovi Gavrilo i Miloš nosili su bele ruže.

Da polože sveće i odaju počast Glogovcu stigli su i Nikola Đuričko sa suprugom, Jelena Stupljanin i Bojan Dimitrijević, kao i direktorka JDP Tamara Vučković.

Za njima, došli su kolege glumci i veliki prijatelji Nataša Ninković, Nikola Kojo, kao i kumovi Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković.

Nakon održanog opela u crkvi sveštenici na čelu sa Glogovčevim ocem Milovanom uputili su se u dugoj koloni ka Nebojšinoj večnoj kući, gde su pojali kraj njegovog groba.

Nebojša Glogovac preminuo je u 48. godini posle teške bolesti, a vest o njegovom preranom odlasku duboko je potresla celu Srbiju. Saranjen je u 12. febraura protekle godine u Aleji zaslužnih građana na Novom beogradskog groblju. Porodica, prijatelji, kolege i mnogobrojni građani ispratili su dostojanstveno.

Dok javnost ništa nije slutila: Glogovac još pre 2 meseca OVOM fotografijom otkrio mučnu borbu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs