I LOVE UŠĆE

Najbolje mesto za provod: Provedite leto u Ušće Shopping Centru!

Sve dame imaće jedinstvenu priliku da u Ušće Shopping Centru postanu prava lica sa naslovnice, kao i da nauče korisne make up i beauty trikove
Vesti
12:16h Autor:
Najbolje mesto za provod: Provedite leto u Ušće Shopping Centru!
Foto: Promo

Mesto za najbolju letnju zabavu u gradu je Ušće Shopping Centar. Ovo leto biće u znaku "I love Ušće" dešavanja. Veliki popusti i najbolji šoping, kao i nesvakidašnje radionice, zanimljivi sadržaji i druženja sa poznatima od UŠĆE Shopping Centra tokom predstojećih vrelih meseci napraviće najbolju letnju oazu provoda u gradu.

U saradnji sa poznatim časopisima Cosmopolitan, Elle, Sensa sve dame imaće jedinstvenu priliku da u Ušće Shopping Centru postanu prava lica sa naslovnice, kao i da nauče korisne „make up“ i beauty trikove.

Ni muškarci neće biti zapostavljeni, pa će u susret olimpijskom letu imati priliku da se okušaju u jedinstvenom fitnes izazovu Mens Health-a.

Ritam i duh Kariba i Južne Amerike u UŠĆE Shopping Center doneće časovi latinoameričkih plesova, a za osveženje biće zaduženi najbolji koktel majstori koji će specijalno za sve posetioce pripremati letnje detoks kombinacije.

Pored dobre zabave i šopinga, posetioci centra biće u prilici i da testiraju svoje intelektualne granice i izoštre um uz brojne „brain games“ izazove.

Svako leto nosi novu avanturu i nezaboravna iskustva, a UŠĆE Shopping Centar bećava vam upravo takvo leto!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs