Lady Fair

Portali Stil i Yumama na sajmu za dame: Spremite se za razne kreativne radionice!

Svi naši posetioci imaće priliku da ispred Šoping centra Ušće ovo vikenda razgovaraju s logopedima i psihologom, probaju sveže sokiće, kao i da doteraju svoju kosu
Vesti
14:50h Autor:
Portali Stil i Yumama na sajmu za dame: Spremite se za razne kreativne radionice!
Foto: Mirko Lazić

Period od 10. do 11. septembra rezervisan je za druženje ispred Šoping centra “Ušće”. Svi naši posetioci imaće priliku da razgovaraju s logopedima i psihologom, probaju sveže sokiće, kao i da doteraju svoju kosu.

Foto: Promo
Foto: Promo

Prekosutra počinje 5. po redu sajam za žene “Lady Fair”. Ovaj vikend, specijalno posvećen damama, biće upotpunjen aktivnostima koje su organizovali portali “Adrija medija grupe”. Na sajmu će se predstaviti naši portal Yumama, prvi portal o roditeljstvu, kao i najbolji portal za savremenu ženu, portal Stil. Na našem štandu imaćete priliku da razgovarate sa stručnjacima iz oblasti astrologije, psihologije, kao i pedagogije, da doterate svoju kosu po najnovijim trendovima, kao i da se osvežite sveže ceđenim sokovima.

Na štandu Yumame, u subotu od 13 do 15 časova, dr Nataša Čabarkapa, zajedno sa svojim timom (reedukatorom i psihologom), razgovaraće sa svim zainteresovanim mamama o razvoju govora kod dece. Sledećeg dana, 11. septembra, u 14 časova savete u vezi s negom zuba u trudnoći i kod dece deliće dr sc. med. Nataša Pejčić, stomatolog, takođe saradnik sajta Yumama.Ukoliko želite da zakažete termin, možete to učiniti prijavom na i-mejl: redakcija@yumama.com.

Portal Stil je, u saradnji s firmom Babybliss, spremio ulepšavanje kose za sve dame. U subotu od 14 časova i u nedelju od 15 sve dame koje budu posetile naš štand moći će da otkriju šta im zvezde predviđaju u ljubavi s našim astrologom Vladimirom Vlajićem. Ukoliko dođete s decom, tokom aktivnosti za dame vaši mališani će biti u prilici da posete kreativne radionice, gde će moći da crtaju i da se zabave. Svi naši posetioci moći će da uživaju u sveže ceđenim Hurom sokovima cele subote.

Osim bogatog i raznovrsnog programa na bini u kojem će posetioci uživati, na sajmu “Lady Fair” biće oko 50 izlagača, koji će predstaviti širok spektar proizvoda: razne kozmetičke preparate, kreme, maske, aparate za depilaciju, mlečne i voćne napitke, zatim nakit za svaku priliku, razne vrste zdrave hrane i druge zanimljive sitnice i brendove interesantne svakoj ženi.

Zato, drage dame, naoružajte se dobrim raspoloženjem i vidimo se na 5. sajmu “Lady Fair” ovog vikenda!

Foto: Stil
Foto: Stil
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs