U NEDELJU, 14. JULA, ČEKAJU VAS DVA POKLONA U KURIRU: Ikona SVETIH KOZME I DAMJANA + MAGAZIN STIL

U nedelju, 14. jula, Kurir ima poseban poklon za svoje čitaoce – magazin STIL i IKONU SVETIH KOZME I DAMJANA!

Vesti
Autor:
U NEDELJU, 14. JULA, ČEKAJU VAS DVA POKLONA U KURIRU: Ikona SVETIH KOZME I DAMJANA + MAGAZIN STIL
Foto: Najava

Na ovaj značajan dan, kad obeležavamo praznik Svetih Kozme i Damjana, Kurir vam donosi izvanredan paket – najnoviji broj magazina Stil i ikonu ovih svetaca. Sveti Kozma i Damjan, poznati kao zaštitnici lekara i iscelitelja, simbolizuju posvećenost službi ljudima i brigu za zdravlje.

Njihova priča inspiriše mnoge da slede put dobrote i humanosti.

Ikona Svetih Kozme i Damjana donosi blagoslov i duhovnu snagu u vaš dom, podsećajući vas na važnost brige o drugima i pružanja pomoći onima kojima je potrebna. Ova ikona može biti izvanredan dodatak vašem prostoru, donoseći mir i duhovnu inspiraciju.

Pored toga, uživajte u magazinu Stil, koji vam donosi najnovije trendove i savete iz sveta mode, lepote, dizajna i životnog stila. Istražite inspirativne priče, korisne savete za unapređenje svakodnevnog života i sve što vam je potrebno da obogatite svoj stil.

Promo
foto: Najava

Nabavite svoj primerak dnevnih novina Kurir u nedelju, 14. jula, i uživajte u ovom ekskluzivnom poklonu. Ikona Svetih Kozme i Damjana će vam doneti duhovni mir, dok će dodatak Stil obogatiti vaš svakodnevni život najnovijim trendovima i korisnim savetima.

U novom broju Stila čitajte:

Na godišnji bez stresa: Pre odlaska na odmor iznesite smeće iz stana, iz frižidera bacite svu načetu hranu i dvaput proverite da li ste isključili peglu

Svetislav Bule Goncić: Nadimak mi je dala majka jer sam bio bucko

Dame, pažnja: Šta morate da znate pre nego što se ofarbate u plavo

Zdravlje: Da li je krckanje u kolenu opasno

Ne propustite novi broj magazina Stil! Kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

stil