U NEDELJU 8. JANUARA ČEKA VAS NOVO IZDANJE MAGAZINA STIL! EKSKLUZIVNI INTERVJU SA JELENOM ĐOKOVIĆ

Novi broj magazina Stil čeka vas sutra uz dnevni list Kurir

Vesti
13:02h Autor:
U NEDELJU 8. JANUARA ČEKA VAS NOVO IZDANJE MAGAZINA STIL! EKSKLUZIVNI INTERVJU SA JELENOM ĐOKOVIĆ
Foto: Promo

U novom broju Stila čitajte:

U eksklzivnom intervjuu za Stil, Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića priča o tome da njen život nisu samo prvi redovi na tribinama, glamur i slava. Ova uspešna mlada žena izuzetno je posvećena porodici, ali i humanitarnoj organizaciji, koja pomaže roditeljima i deci. Njen cilj je da budee bolji čovek sebi i drugima.

Unosimo TRI PUTA više soli nego što treba, što je izuzetno loše po zravlje. Koliko natrijum-hlorida nam je dnevno potrebno, a koliko je previše i za koga, za Stil objašnjava prof. dr Ljiljana Trajković Pavlović.

Ne životarite, već uživajte u životu! Uz malo truda i rada na sebi možete da promenite sliku o sebi nabolje. U novom Stilu saznajte kako...

Niste stvorili potomstvo da biste imali bilo kakav drugi interes osim pružanja i primanja ljubavi. Ipak, svaki roditelj se u potaji nada kako će to brižljivo gajeno mezimče jednoga dana postati neko na koga će moći da se osloni. Stil donosi savete kako da naučite dete da postane svoj čovek kako bi jednog dana postalo "ruka spasa" za vaše stare dane.

Pročitajte priču o glumcu Kjanu Rivsu, čoveku kojeg krase ga humanost, skromnost i plemenitost. On je svetu poslao predvne životne poruke...

NE PROPUSTITE SUTRA NOVI BROJ MAGAZINA STIL!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs