Bolje se oseća

Bata Živojinović prebačen u bolnicu Sveti Sava: Do kraja života pod lekarskim nadzorom

Lekari su zadovoljni glumčevim oporavkom nakon amputacije leve noge do ispod kolena, pa je zato doneta odluka da se njegovo zdravstveno stanje prati u klinici gde se ranije lečio od posledica moždanog udara
Vesti 18.05.2016. - 10:46h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Legendarni srpski glumac Velimir Bata Živojinović (83) juče je prebačen iz KBC Dedinje na odeljenje intenzivne nege specijalne bolnice "Sveti Sava", gde će biti još nekoliko dana.

 

Lekari su zadovoljni glumčevim oporavkom nakon amputacije leve noge do ispod kolena, pa je zato doneta odluka da se njegovo zdravstveno stanje prati u klinici gde se ranije lečio od posledica moždanog udara.

 

Prema saznanjima Kurira iz bolnice, Živojinović će do kraja života biti pod stalnim lekarskim nadzorom.

 

Bata Živojinović o odlasku Gage Nikolića: Čini mi se da mi je otkinut jedan značajan deo života!

 

Batina ćerka Jelena potvrdila je da je njen otac prebačen u bolnicu "Sveti Sava".

 

"Bata se juče postao svestan, dobro se oseća i tražio je da ide kući. Lekari su rekli da mora još koji dan da ostane u bolnici, zato su odlučili da ga prebace u bolnicu "Sveti Sava", na odeljenje intenzivne nege. Intervencija je dobro prošla, mi smo presrećni zbog toga i zahvalni smo svima koji sa nas prethodnih dana zvali i davali podršku", kaže Jelena i dodaje:

 

"Njemu je bilo čudno, nije znao gde je, mi smo mu rekli da se probudio i da je spavao nedelju dana. Jede Lulinu hranu. Pravi mu prirodnu vitaminsku ceđenu hranu. Čuva ga kao bebu. Ceđeno voće, povrće. Rekli su lekari da je stabilno pa da može da se seli. Više nije hirurški pacijent. Rana je dobro. Luli svaka čast, četiri godine se ne odvaja od njega", rekla je Jelena koja je potom zajedno sa majkom otišla da obiđe oca.

 

Opasna navika kod frizera: Žena tužila salon zbog moždanog udara!

 

Foto: Kurir / Dragana Udovičić
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...