Emotivna poruka

Borba Done Ares sa rakom: Oporavak traje dugo, ali uskoro prestaje! (FOTO)

Kroz sve što mi se desilo u poslednje dve godine stekla sam nova znanja i saznanja što mi je otvorilo potpuno nove vidike i ukazalo na neke druge probleme koji traže rešenja, napisala je pevačica
Celebrities
14:36h Autor:
Foto: Facebook / Donna Ares

Pevačica Dona Ares, koja je dva puta uspela da pobedi rak, oporavlja se i puni baterije za nove životne izazove.

Dona je navela da joj muzika više nije na prvom mestu, a na Fejsbuku je otkrila svoje planove u bliskoj budućnosti.

 

"Važnost kose za mene nikad nije bila zbog lepote nego zbog karaktera i ličnog osećaja kompletnosti. Volim je!! Vežbam duge šetnje, eksperimentišem sa ishranom, učim danski ludom brzinom, privodim kraju i dizajn na IT Akademiji radi ličnog usavršavanja i planiram da upišem još jedan smer. Svaki dan vežbam klavir, ali muzika mi trenutno nije na prvom mestu interesovanja.

 

Rak pluća, ubica bez najave: Svi simptomi, sindromi i bolovi koje izaziva!

 


Kroz sve što mi se desilo u poslednje dve godine stekla sam nova znanja i saznanja što mi je otvorilo potpuno nove vidike i ukazalo na neke druge probleme koji traže rešenja. Teško je vratiti se na tačku u prošlosti kad si već bio deo budućnosti.

 

Kada bih morala ukratko da napravim komparaciju Sobe1 i Sobe2, najbolji opis bi bio da Alisa u zemlji čuda iz serije Sultan Sulejman prelazi odjednom u seriju Star Wars i postaje Avatar sa robotskom operacijom budućnosti, i uz to idu sva čuda koja su se tu desila i dešavaju se svakodnevno. Zato oporavak traje predugo, ali i to uskoro prestaje!!! Volim vas sve i puno pozdravljam", poručila je Dona.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...