Crveni tepih

Haljine sa izrezima, grudi bez brushaltera: Zvezde koje su skinule sve sa sebe u 2016. godini!(FOTO)

Htele su da budu primećene i to im je uspelo
Star look
12:02h Autor:
Haljine sa izrezima, grudi bez brushaltera: Zvezde koje su skinule sve sa sebe u 2016. godini!(FOTO)
Foto: Reuters

Zvezde i zvezdice Holivuda izgube glavu kada je reč o spremanju za crveni tepih. Mnoge od njih zaborave šta je pristojnost, pa se na prestižnom događaju pojave prekrivene samo krpicama.

Ove godine se nisu trudile da sakriju ni intimne delove. Neke od njih su davno zabravile kako se nosi intimno rublje, dok ga druge verovatno i nemaju.

Dajan Melo se pojavila u Veneciji na promociji filma "The Young Pope" noseći haljinu koja je pokazivala njene intimne delove. Čak su se videli i tragovi od bikinija, što znači da ova glumica sa više odeće ide na plažu nego što je došla na crveni tepih.

Dodela filmskih i televizijskih nagrada: Poznate dame u najboljem izdanju! (FOTO)

Mlađa sestra Kim Kardašijan, Kendal Džener, poznata je manekenka. Njoj je i dopušteno da se u javnosti pojavi u slobodnijem izdanju, što Kendal koristi. U poslednje vreme sve više je viđamo bez brushaltera.

Krisi Tejgen pojavila se nedavno na crvenom tepihu u haljini koja jednostavno nije skrivala ništa. Los Anđeles je ostao bez daha kada je Krisi odlučila da izostavi oblačenje gaćica.

Svi su pričali o Beli Hadid koja se na crveni tepih pojavila u vatreno crvenoj haljini ispod koje nije nosila ništa. Bela je zvezda u usponu i bilo je jasno da želi da se dokaže, a i pokaže...

Kraljica obukla najkraću haljinu ikad: Javnost sa čuđenjem podiže obrve! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs