Oporavlja se

Neda Arnerić ustala iz bolničkog kreveta: Ni traga od depresije, jedva čeka da se vrati kući!

Iako je trebalo da napusti bolnicu, lekari su odlučili da je zadrže još nekoliko dana radi daljeg posmatranja. Ona će svakog dana uz njihovu pomoć šetati po hodniku. Neda je konačno nasmejana, vedra i optimistična, kaže izvor iz Urgentnog centra
Vesti 18.05.2016. - 12:22h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Glumica Neda Arnerić je pre dva dana prvi put prošetala hodnicima Urgentnog centra, gde se nalazi od 8. maja zbog pada sa trećeg sprata zgrade u Dubljanskoj ulici na Vračaru.

 

Ona se uspešno oporavlja od teških povreda koje je zadobila tom prilikom, nosi longetu na vratu i pojas oko struka, i konačno je izašla iz depresije u kojoj je bila.

 

Usamljena bolnička soba Nede Arnerić: Želi samo da se odmori od svega

 

Neda uz pomoć medicinskog osoblja ustaje iz kreveta i šeta se.

 

"Nedino zdravstveno stanje je stabilno i ona se uz adekvatnu medicinsku negu odlično oporavlja. Iako je trebalo da napusti bolnicu, lekari su odlučili da je zadrže još nekoliko dana radi daljeg posmatranja. Ona će svakog dana uz njihovu pomoć šetati po hodniku. Neda je konačno nasmejana, vedra i optimistična. Čini mi se da ponovo voli život, a jedva čeka da se vrati svom suprugu i obavezama koje ima. Ona je stvarno jaka žena, a bilo mi je drago kad sam čuo da je srećna što ponovo hoda", kaže izvor iz Urgentnog cenrtra i dodaje da bi Nedin puni oporavak trebalo da potraje naredna dva meseca.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...