Oporavlja se

Usamljena bolnička soba Nede Arnerić: Želi samo da se odmori od svega

Glumica je zamolila lekare da bude sama u sobi, a medicinsko osoblje otkrilo je da joj je to omogućeno jer pokazuje očigledne znake depresije
Vip priča
12:16h
Usamljena bolnička soba Nede Arnerić: Želi samo da se odmori od svega
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Srpska glumica Neda Arnerić (63), nakon pada sa trećeg sprata svog stana na Vračaru, oporavlja se na Urgentnom centru i do kraja nedelje bi trebalo da napusti bolnicu.

"Zdravstveno stanje glumice je stabilno, nema nikakvih komplikacija, a za oporavak su u ovoj fazi najvažniji dobra fiksacija i mirovanje kako bi polomljeni pršljenovi srasli sa što manjim posledicama po zdravlje kičmenog stuba. Tek kada spadnu otoci, moći ćemo da napravimo precizniju prognozu oporavka, ali zasad je lečenje konzervativno, što, osim mirovanja i nošenja midera, podrazumeva još i analgetsku terapiju, odnosno primenu lekova protiv bolova", kaže izvor iz bolnice za Alo.

Neda je odmah nakon operacije iz šok sobe prebačena na Odeljenje transplantacije, gde su bolji uslovi smeštaja. Tako joj je omogućeno i da bude sama u sobi jer pokazuje znake depresije.

"Neda je tražila da bude sama jer joj je to potrebno da bi prebrodila trenutnu realnost. Ona dobija terapiju da bi lakše zaspala. Njoj će biti predloženo da i nakon izlaska iz bolnice nastavi sa terapijom i predložiće joj se da poseti specijalistu, ali ona će biti ta koja će doneti konačnu odluku", dodaje izvor.

Ceo život je znamo, ali istinu o njoj ne znamo: Životna priča Nede Ukraden! (FOTO)

Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Podsetimo, glumica Neda Arnerić pala je sa terase visoke deset metara u nedelju, oko 22 sata. Sledećeg dana operisana je. Inspektorima je rekla da se okliznula dok je tresla kuhinjsku krpu. Anesteziologu se poverila da joj je "mnogo teško u životu jer joj je suprug bolestan". Komšiju lekara, koji ju je taj dan spasao, zamolila je da je tu ostavi i ne pomaže joj. Zbog sumnje da je bila u alkoholisanom stanju, njena krv je data na analizu.

Milorad Meštrović, suprug povređene glumice, još prvog dana demantovao je informaciju da je njegova draga želela da se ubije.

"To su gluposti. Ona to nikada ne bi uradila", kratko je rekao njen suprug. Prema rečima komšija, njih dvoje su bili u skladnom braku. On joj je bio najveća podrška u životu i teško je prihvatila što se on razboleo.

Tiho mučila svoje muke, tajnu ponela u grob: Sve tragedije iz života Jelene Krsmanović

Foto: Fonet
Foto: Fonet

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs