Nerešena misterija

Tiho mučila svoje muke, tajnu ponela u grob: Sve tragedije iz života Jelene Krsmanović

Prvi strašan udarac sudbine bila je smrt njenog oca, kada se na 10 godina povukla sa muzičke scene, a onda su usledile mnoge druge nesreće
Vip priča
00:14h Autor:
Tiho mučila svoje muke, tajnu ponela u grob: Sve tragedije iz života Jelene Krsmanović
Foto: Facebook / Jelena Jeca Krsmanovic

Tragični junak je ličnost koja strada bez sopstvene krivice, on donosi ispravne odluke i čini dobra dela, ali ga prema njegovom kraju vodi sama sudbina, piše Story.rs.

Teško da bi se ikako drugačije mogao objasniti užasni kraj životnog puta Jelene Krsmanović Marjanović, talentovane pevačice i odane ćerke, supruge i majke, čije je beživotno telo nakon kraće potrage pronađeno na nasipu u naselju Crvenka, u Borči.

Tužna sudbina slavne pevačice: Ostalo joj nekoliko meseci života, doživela nezapamćenu tragediju!

Osumnjičeni, obdukcija i svi drugi detalji istrage išli su svojim tokom, ali paralelno s njima tekla je reka suza koja nije imala veze sa samim činom ubistva, već sa nepravednim krajem osobe koja ničim to nije zaslužila.

Jelena Krsmanović rođena je 1983. u Beogradu i već kao osmogodišnjakinja pokazivala je veliki talenat za muziku. Oni koji su odrastali s njom kažu da je stalno pevala, a već sa trinaest godina i široka javnost upoznala se s njenim karakterističnim glasom kad je prvi put nastupila u Zvezdama Granda, kao najmlađa učesnica.

Svoj prvi album izdala je 2002. godine i to je bio nagoveštaj jedne blistave karijere. Neki su je čak nazivali naslednicom Svetlane Cece Ražnatović, ali onda je sudbina počela surovo da se poigrava s njenim životom.

Prvo joj je preminuo otac za kog je bila izrazito vezana. On joj je bio ključna podrška u karijeri i privatnom životu, pa je mlada pevačica odjednom ostala bez tla pod nogama. Povukla se sa javne scene, a tek deceniju kasnije, kad je konačno smogla snage da nastavi da se bavi muzikom, progovorila je o tim trenucima u jednom intervjuu:

Zaveo maloletnicu, tragično izgubio dvoje dece: Bizaran život slavnog pevača! (FOTO)

"To me je totalno dotuklo i ubilo. Posle toga nisam imala snage da nastavim. On je vodio moju karijeru, bio je moja snaga. Niko nije smeo prstom da me pipne... Kada je otišao, sve se ugasilo. Sada kada sam se vratila na scenu, osećam da je i moj tata srećan, gde god da je", rekla je tada Jelena.

<\/div>

Godinu dana nakon smrti oca, Jelena je izgubila i strica, koji je nakon bratovljevog odlaska preuzeo na sebe brigu o njegovoj ćerki.

Udala se 2010. godine za kompozitora i aranžera Zorana Marjanovića, s kojim je dobila ćerku Janu (5), a njen suprug je iz prethodnog braka već imao sina. Iako je svima u njihovom bliskom okruženju ovaj brak delovao kao da je pun ljubavi, Jelena je mučila svoje muke.

Kad je saznala da joj je majka obolela od malignog tumora, u potpunosti je na sebe preuzela brigu o njoj. Rastrzana između posla, brige o detetu i bolesnoj majci, ipak se nikad nije žalila. Čak je nastupala i na dobrotvornim koncertima kako bi pomogla ugroženoj deci. Samo je jednom, posle stričeve sahrane, imala čudan razgovor sa svojom strinom:

Teška sudbina Baba Vange: Slepa i siromašna, znala je najveću tajnu čovečanstva!

<\/div>

"Prošle godine, posle sahrane mog muža, pričale smo u kolima. Na moj komentar da sam ja sledeća, odgovorila mi je: Nisi ti, ja sam", ispričala je Jelenina strina.

Da li su takve reči bile tek posledica nezahvalnih životnih okolnosti u kojima se našla ili je Jelena nešto naslućivala, ostaće velika tajna koju je pevačica ponela sa sobom u grob.

Njena bliska prijateljica Nada Topčagić tvrdi da je njena mlađa koleginica poslednjih dana bila užurbana oko zajedničke duetske pesme koju je trebalo da snime, baš kao da je osećala skori kraj:

"Sećam se da smo do tri ujutro sedele u studiju dok je ćerkicu držala u naručju. Ona kao da je predosetila da će umreti. Zvala me je pre nekoliko dana i požurivala s premijerom. Uporno je insistirala na tome, a inače nije bila takva da zapne za nešto, rekla je Nada.

Ipak, najtragičnije reči o sudbini Jelene Krsmanović izgovorila je njena petogodišnja ćerka Jana, koja je danima nakon majčine smrti ponavljala: Vratite mi moju mamu, hoću da se igram s njom.

Dva dana nije izašao iz crkve, klečao, molio se i plakao: Najteži trenuci u životu Vladimira Putina!

<\/div>

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs