Inervju

Bata Živojinović o odlasku Gage Nikolića: Čini mi se da mi je otkinut jedan značajan deo života!

Ceo život proveli smo skupa, odrastali smo i gradili karijere zajedno. I s njim i s Milenom. Kada vam odlaze dragi prijatelji, ne možete da se otmete utisku da je to bilo prerano
Celebrities
18:36h Autor:
Bata Živojinović o odlasku Gage Nikolića: Čini mi se da mi je otkinut jedan značajan deo života!
Foto: Kurir/ Aleksandar Jovanović

Glumac Velimir Bata Živojinović u intervjuu za Story.rs se priseća jednog svog razgovora sa Gagom Nikolićem:

Koliko vas pogađa odlazak kolega, jedan od njih je i Dragan Nikolić?

Još nisam potpuno svestan njegovog odlaska. On je bio pravo zlato, duša od čoveka, gospodin od glave do pete i sjajan glumac. Moj Krstaš! Ceo život proveli smo skupa, odrastali smo i gradili karijere zajedno. I s njim i s Milenom. Kada vam odlaze dragi prijatelji, ne možete da se otmete utisku da je to bilo prerano. Čini mi se da mi je otkinut jedan značajan deo života.

Da li ikada razmišljate o odlasku?

To je već pomalo filozofsko pitanje. Šta je kraj? Trudim se da ne razmišljam mnogo unapred. Živim dan po dan i uživam u svakom od njih, čak i kad je loše vreme. (Smeh)

Gaga Nikolić jednom prilikom požalio mi se da ga sve boli. Ja ga upitam zašto to meni priča kad sam deset godina stariji od njega, a on mi odgovara: Da, ali tebi je lako. Kad sam tražio da mi to pojasni, šeretski se nasmejao i rekao: Pa navikao si se! Dakle, sve zavisi od vas samih. Čak i raspoloženje ili misli koje nosite sa sobom, zavise od nas. Zato, odlučite se kakav život hoćete da vodite: nasmejan ili namršten.

Burna prošlost Bate Živojinovića: Smehom protiv gorčine života! (FOTO, VIDEO)

Šta je smisao života po Bati?

To često i sam pomislim. Uvek sam verovao kako čovek mora da poseduje strast bilo čim da se bavi, da prema sebi bude iskren i jak da to proživi. Ako se nešto radi na silu, to teško može da ima dobre rezultate, gledajući na duži period.

Zato je u mom životu najvažnija bila Lula, odnosno naša porodica, u kojoj sam prikupljao snagu i nalazio utočište. Kad se poklope svi ovi elementi, onda uspeh i sreća ne mogu da izostanu.

Ceo intervju pročitajte na story.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs