Neverovatno

Najbolji posao na svetu: Pružaju ljubav novorođenim bebama koje čekaju usvajanje!

Svi koji se prijave da budu volonteri prolaze kroz detaljne provere, a mogu da očekuju i provere njihovog doma kako bi se iz agnecije uverili da su podesni da se brinu o detetu
Vesti
00:58h Autor:
Najbolji posao na svetu: Pružaju ljubav novorođenim bebama koje čekaju usvajanje!
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Ako imate malo više vremena i ljubavi, imamo savršen posao za vas. Navodno agencije za usvajanje dece širom sveta imaju nedostatak ljudi. Zbog toga su u potrazi za volonterima koji bi bili voljni da paze i maze bebe koje čekaju nekoliko nedelja dok ih neko ne usvoji.

Oduvek su agnecijama bili potrebni volonteri, ali sada je ta potreba znatno veća nego pre. Svi koji se prijave da budu volonteri prolaze kroz detaljne provere, a mogu da očekuju i provere njihovog doma kako bi se iz agnecije uverili da su podesni da se brinu o detetu, prenosi Kantri Living.

Kina raspisala konkurs: Traže se osobe za maženje pandi!

Agencija snosi sve troškove oko brige o detetu, a obično ceo proces traje od dve do šest nedelja.

"Mi plaćamo 100 posto troškova oko novorođene bebe. Imamo i potpuno opremljenu kliniku sa stručnim pedijatrima. Plaćamo troškove goriva, hrane, pelena, čak obezbeđujemo i opremu koju volonteri možda nemaju," navode iz agencije Spence-Chapin.

Kroz ovaj program ljudi mogu u kratkom vremenu bez ulaganja i dugoročne obaveze da pruže preko potrebnu ljubav tek rođenoj bebi. Sjajna ideja, zar ne?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs