Ponovo

Predozirala se lekovima: Šinejd O'Konor pokušala samoubistvo!

Da ovo nisam objavila, moja deca i moja porodica ne bi ni znali šta sam uradila, napisala je O Konorova
Vesti
02:30h Autor:
Predozirala se lekovima: Šinejd O'Konor pokušala samoubistvo!
Foto: AP

Sudeći po pismu koje je objavila u nedelju na Fejsbuku, irska pevačica Šinejd O'Konor ponovo je pokušala da sebi oduzme život. Kako prenosi AFP, pevačica u poruci tvrdi da se predozirala lekovima.

"Ne postoji drugi način da steknem poštovanje. Nisam kod kuće, već u hotelu, negde u Irskoj, pod drugim imenom", stoji u pismu. "Da ovo nisam objavila, moja deca i moja porodica ne bi ni znali šta sam uradila. Mogla sam da ležim ovde mrtva nedeljama, a oni ne bi imali pojma", napisala je O'Konor, dodavši da se oseća "usamljeno i napušteno".

Irska policija je odbila da komentariše slučaj, ali je potvrdila da je uspela da locira pevačicu i pruži joj lekarsku pomoć.

O'Konor, najpoznatija po obradi Prinsove pesme "Nothing Compares 2 U" iz 1990, dve nedelje se nalazila pod lekarskim nadzorom zbog opasnosti od samopovređivanja. Pevačica pati od bipolarnog poremećaja o kojem je javno govorila. U julu je po nalogu lekara otkazala niz koncerata.

Ovo nije njen prvi pokuššaj samoubistva, a posljednji se dogodio pre tri godine. Policija je na svu sreću uspela da je locira i provalili su u njenu hotelsku sobu i spasli joj život.

Šta je prethodilo samoubistvu: Udovica Robina Vilijamsa konačno otvorila dušu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs