Letnje rekreacije

Planine Srbije privukle turiste: Najposećeniji vikend od početka sezone!

Za četiri dana ostvareno je više od 8.000 vožnji na žičari u tri planinska centra, što je najveći broj zabeležen do sada
Vesti
00:22h Autor:
Planine Srbije privukle turiste: Najposećeniji vikend od početka sezone!
Foto: Shutterstock

Protekli vikend u planinskim centrima obeležio je najveći broj prolaza od početka letnje sezone, a za četiri dana ostvareno je više od 8.000 vožnji na žičari u sva tri centra, što je najveći broj zabeležen do sada.

Prijatne letnje temperature, svež planinski vazduh i brojni zanimljivi sadržaji privukli su veliki broj gostiju, pa je samo na Torniku na Zlatiboru ostvareno više od 4.500 vožnji, saopštila su danas Skijališta Srbije.

Posetiocima te planine na raspolaganju su žičara za panoramsko razgledanje, bob na šinama, teren za mini golf, multufunkcionalni teren, planinski biciklizam, kao još puno atrakcija za aktivan, porodični odmor.

Kopaonik je, takođe, zabeležio veliku posetu, gde je oko 4 hiljade turista isprobalo raznovrsne sadržaje koje ovaj centar nudi, a posetiocima na Staroj planini, kao i svakog vikenda, bila je na raspolaganju godnola za panormsku vožnju.

Do kraja letnje sezone očekuje se sve veći broj gostiju, s obzirom da je akcija Vlade "Moja Srbija" izazvala veliko interesovanje, pri čemu Skijališta Srbije donosiocima kopije vaučera odobrava 20 odsto popusta na cenu zabavnih sadržaja, piše u saopštenju.

Zabranjene destinacije: 9 mesta koje nikad nećete posetiti (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs